نوفا بونغالوف سابانكا

عندما تقيم في البنغلات المصممة خصيصًا لتجربة العطلة الفريدة التي تحلم بها، ستدرك أن كل شيء يحدث كما تصورته.
نوفا بونغالوف سابانكا

حول نوفا بونغالوف سابانكا

تقع نوفا بونغالوف سابانكا في منطقة كورتكوي في سابانكا. يحتوي المنتجع على 3 بونغالوف مريحة وعالية الجودة. تم تجهيز هذه البونغالوف بأثاث منزلي مصمم بعناية. أعدها نوفا بونغالوف بعناية بأدق التفاصيل لتوفير كل شيء تحتاجه الضيوف لقضاء وقت ممتع. عند الإقامة في هذه البونغالوف المصممة خصيصًا لتحقيق العطلة التي تحلم بها ، ستلاحظ أن كل شيء يحدث كما تصورته.

 

وسائل الراحة

يقدم نوفا بونغالوف العديد من الوسائل لضمان إقامة مريحة وممتعة للضيوف. توفر خيارات إقامة بنغل دوبلكس مع حمام سباحة. يحتوي على 3 بونغالوف مزدوجة ويمكن استيعاب حتى 4 أشخاص. يوفر شرفات وتراسات واسعة لضيوفه للاستمتاع بإقامة مريحة. بالإضافة إلى ذلك ، تعتبر المنطقة الحديقة مكانًا مثاليًا للضيوف للاسترخاء والاستمتاع بالطبيعة. كما يحتوي المنتجع على مدافئ ومكيفات هواء لجعل إقامتك مريحة. يتوفر حمام سباحة مدفأ لتجربة مريحة. يقدم نوفا بونغالوف سابانكا إمكانية إعداد الشواء والمشويات للضيوف للاستمتاع بوقت ممتع. والأفضل من ذلك أن الإفطار متضمن في الإقامة. يتم قبول الحيوانات الأليفة تحتوي الإقامة على مطبخ مجهز بالكامل. بالإضافة إلى ذلك ، يمكن للأطفال الذين تقل أعمارهم عن 2 سنة الإقامة مجانًا. لكل غرفة، يتمكن طفل واحد تحت سن 5 سنوات من الإقامة مجانًا. يوفر نوفا بونغالوف سابانكا مناظر جبلية فريدة ، وإطلالة واسعة على الحديقة ، ووصول مباشر إلى البحيرة. يمكن للضيوف استكشاف جمال الطبيعة من خلال الوصول المباشر إلى البحيرة.

 

 

 

حساب نوفا بونغالوف سابانكا على وسائل التواصل الاجتماعي

معلومات الوصول إلى نوفا بونغالوف سابانكا

يقع فيلا سارايلي على بُعد حوالي 20 كم من ساكاريا ويستغرق 29 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 120 كم من الجانب الآسيوي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 19 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 141 كم من الجانب الأوروبي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 42 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 35 كم من مركز كوجالي / إزميت ويستغرق 32 دقيقة للوصول إليه.

أسعار وحجوزات نوفا بونغالوف سابانكا

للحصول على معلومات حول أسعار نوفا بونغالوف سابانكا وإجراء الحجوزات ، يمكنك استخدام القناة المحددة أدناه.

جرين لايك بنغل سبانكا

تقييمات Google

Selin Guney GunesSelin Guney Gunes
10:59 01 Mar 24
Miraç KayaMiraç Kaya
22:18 28 Feb 24
Gittiğim en iyi sıcak havuzlu bungalovlardan ilk 3 e girer. Evin içi ve dışı gayet genişti. Havuz sıcaklığı iyiydi. Temizlikte güzeldi. Çalışanlarda gayet ilgili ve yardımcıydılar. Tavsiye ederim. Teşekkürler.......................
Douaa Lazizidouaa lazizi
10:02 28 Feb 24
Bu fiyata değmez. Çarşaflar ve yastıklar kirli ve kötü kokuyor. Kahvaltı çok basit. Bu abartılı fiyata değmez.العرب لي يجو ميفهمو عربية عامل واحد فقط يشتغل في هذه الأكواخ غير ظريف
Merve KecogluMerve Kecoglu
16:33 17 Jan 24
Kafamda soru işaretleriyle gelip bu kadar memnun kalacağımı hiç düşünmezdim. Evin iç dizaynı ve bahçesinin her köşesi çok hoş tasarlanmıştı. Sabah verilen kahvaltı gayet lezzetli ve yeterliydi. Ayrıca bizimle her konuda ilgilenen Umut Bey' e çok teşekkür ediyorum.
Şule ÖksüzŞule Öksüz
16:11 17 Jan 24
Eğer Sapanca'da kız kıza bir bungalov tatili planlıyorsanız burası tam aradığınız yer. Hem ulaşım, hem migrosun gelmesi hem de çalışanlarının güven vermesi işleri çok kolaylaştırıyor. Ev, havuz, kahvaltı gayet güzeldi. Hemen hemen her yere yakın konumda olduğu için biz taksi kullandık. Taksi ve diğer tüm durumlarda da her zaman yardımcı olan Umut Beye çok teşekkür ederim. Samimi, sıcak ve ince düşünülüp tasarlanmış bir yer. Tek sıkıntı elektriğin arada gidiyor olması. Bu durumda bölgedeki genel elektriğin yetersiz olmasından kaynaklanıyor. Çokta sorun değildi çünkü geri kalan her şey çok güzeldi...
Rabia S.Rabia S.
09:04 05 Sep 23
Heyecanla gittik. Fakat çok fazla eksiği var. Kahvaltı düzenli değil ve 4 kişi olduğumuz halde 2 kişilik kahvaltı verildi. Diğer gün kahvaltı gelmedi. Bilgi de verilmedi ve aradığımızda sorumlu birine ulaşmak da çok uğraştırıyor. Kahvaltı için ekstra verilen ücretin yarısı geri verildi. 4 kişi gidildiğinde koltuklarda yatmak sıkıntılı, açılabilir değil. Maksimum 3 kişi kalınabilir. Havuz taşları çok çok sıkıntılı. Çocuklu aileler için özellikle merdiven köşesine çarpma gibi sorunlara karşı dikkatli olunmalı. Havuz taşları çok keskin, hepimizin elinde ve ayağında kesikler oldu. Akşamları bahçesinin atmosferi güzel, camlar muhtemelen yalıtımlı bu sebeple kapıyı kapattığınız anda dışarıdan ses gelmiyor. Eve giderken yerler çakıl taşlı olduğu için bavulunuzla giderken kucaklamanız gerek. Barbekü alanı var, ızgarası da bulunuyor. Kömürünü sizin almanız gerek. Elektrikli çaycısı var, ufak bir kahve makinesi de var. Ulaşım konusunda taksi bulmak çok çok zor. Fakat geri dönerken 5-6 dk yürüme mesafesinde otobüslerin kalktığını öğrendik. Hem YHT hem de Otobüs Terminalinden geçiyor. Online olarak Migros’tan sipariş verebilirsiniz. Otobüs durağının orada kasap bulunuyor. Biraz ilerisinde de market varmış. Eğer araba ile gelmiyorsanız belki oralardan alışverişi tercih edebilirsiniz. Evin perdeleri açılamıyor, bir tanesi de düşmüştü. Tavandaki camdan da yan evin bahçesi müthiş görünüyor muhtemelen diğer ev de bizi görüyordu 😅
Özlem ÜlgenÖzlem Ülgen
09:25 21 Aug 23
Harika bir tatildi 4 kişi konakladık çift olarak herşey cok güzeldi tum ihtiyaçlarınıza karşılayabilecek durumda biz cok memnun kaldik kesinlikle herkese tavsiye ediyorum teşekkürler Sapanca Nova 😊
Songül BaştürkSongül Baştürk
08:52 02 Jun 23
26-28 Mayıs tarihlerinde konakladık Mert bey ailesine çok teşekkür ederim bizleri gerçekten kendi evimizde gibi hissettirdiler. Sakin ve temiz bir ortam kesinlikle tavsiye ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle .Sevgilerimle.
Gizem GülerGizem Güler
10:32 17 May 23
Kalabalıklardan pek hoşlanmayan, sessizlik, sakinlik, mahremiyet arayanlar için çok ideal bir yer Sapanca Nova. Bahçesi, sıcak havuzu, evin dekorasyonu, her şeyin düşünülmüş olması... En önemlisi sahiplerinden Mertcan Bey'in misafirperverliği, her konuda hemen çözüm üretmeye çalışması çok kıymetliydi. Kendi evimizde gibi hissettik. Ev, eşyalar, havuz, bahçe tertemizdi. Kahvaltı oldukça yeterli ve lezzetliydi. Bir de köpeğimizle tatil yapabilmek de Nova'yı bizim için 1 numara yaptı. 🙂 Her şey için teşekkür ederiz.
Ozgur CetinOzgur Cetin
13:52 17 Apr 23
Mekan güzel, dekorasyon güzel.Bahçe gayet geniş. havuz güzel ve sıcak. Ateş çukuru ve şömine güzel düşünülmüş. Ücretsiz odun ve mangal verilmesi güzeldi.Gelişme fırsatı icin yaşadığımız eksiklikler:- Mutfakta 2 sandalye vardi, cocukta olduğu icin 1 tane daha istedik, başka sandalyemiz yok denildi.- Bahcede ve havuz kenarında şemsiye yok, güneş varsa korunmak mümkün degil- Bahcede hamak ve salıncak olabilirdi çünkü gayet geniş- Kahvaltı var dendi ama kahvaltı servisi yapılmadı. Kahvaltı yok dense sorun olmazdı.Genel olarak güzel ama eksikleri var.
Sezer ErsoySezer ERSOY
08:55 29 Jan 23
Özel sıcak havuz, şömine, mangal ve ateş kazanı konsepti için tercih ettik. Havuzu gayet sıcak ve güzel. Kışım gayet rahat kullanılıyor. 3 gün konakladık. İşletme sahibi çok misafirperver, her zaman ne talebiniz var ise elinden geleni yapıyor. Kahvaltı sabah gayet zengin içerikli ve bol bol geliyor. Evin içi temiz, dizaynına bayıldım. İşletmenin konsepti gereği gerçekten ev ve havuz sadece bize özeldi, manzarası çok güzeldi.
Onur AlbayrakOnur Albayrak
20:09 27 Jan 23
İlk defa geldik, evimizdeymişiz gibi hissettik. İlgi ve alakaları takdire şayan. Her şey fotoğrafdakilerle aynıydı. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Sahipleri çok samimi sıcak kanlı insanlar. Bir sonraki tatilimizde tekrar görüşmek üzere:)

نوفا بونغالوف سابانكا Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات