منزارا كوناكلاما ومطعمه في سابانجا:

منذ عام 2010، يقدم منزارا كوناكلاما ومطعم خدماته للضيوف بالمأكولات المحلية الأصيلة من منطقة البحر الأسود. منزارا كوناكلاما هو مكان يفتح أحضانه لجمال الطبيعة ويقدم قوة الهندسة المعمارية الخشبية التي تعالج الروح.
منزارا كوناكلاما ومطعمه في سابانجا:

منزارا كوناكلاما ومطعمه في سابانجا:

معلومات عامة حول سابانجا منزارا كوناكلاهما ومطعمه:

سابانجا منزارا كوناكلاهما ومطعم هو منزل ضيافة يقدم لضيوفه خبز القرية المخبوز في فرن الحجر والمربى المصنوع في البيت ومجموعة متنوعة من أنواع العسل المستوردة من مرتفعات ريزا. بالإضافة إلى ذلك، يقدم لعشاق وجبة الإفطار تشكيلة لا تُنسى من الأطباق مثل البيض الريفي، المولهما، الطماطم والفلفل العضوي، وأنواع الجبن المحلية، ويأخذك في رحلة استكشافية في سابانجا مع مناظره الخلابة.

 

مرافق سابانجا منزارا كوناكلاهما ومطعمه.

يمكنك اختيار الغرف المصممة استلهامًا من مناطق جبال البحر الأسود في منزارا كوناكلاهما. تتميز الغرف بإطلالات على البحيرة، وحمام داخلي، وديكور خشبي، ونظام تدفئة. أثناء إقامتك في المنشأة، يمكنك الاستمتاع بالنزهات في الحديقة وقضاء وقت مريح في مناطق المعيشة المشتركة مثل الهاماك والأرجوحة والتراس لتجديد روحك. بالإضافة إلى ذلك، يمكنك الاستمتاع بتجربة طعام المأكولات المحلية في المطعم ذو الإطلالة البانورامية على البحيرة، حيث يتم تحضيرها باستخدام منتجات عضوية 100%. تتوفر خدمة مواقف السيارات والوصول إلى الإنترنت اللاسلكي مجانًا. تتوفر أجهزة تكييف الهواء في وحدات الإقامة. تتوفر خدمة الاستقبال على مدار 24 ساعة. تقدم الإقامة وجبة إفطار كاملة مجانية للنزلاء.

 

شامل الإفطار

تقدم سابانجا منزارا مذاقات خاصة من منطقة البحر الأسود على مائدة الضيوف. يقدم لك العديد من الخيارات مثل أنواع الجبن العضوي، والخل الطبيعي، والصلصة، والمربى، والدبس، وزبدة القرية الخالية من الإضافات 100%، وأنواع العسل العالية من جبال البحر الأسود، والمولهما، والبيض الريفي، وغيرها الكثير

حسابات وسائل التواصل الاجتماعي لمنشأة إقامة ومطعم سابانجا منزارا.

معلومات النقل في سابانجا منزارا إقامة ومطعم.

يقع فيلا سارايلي على بُعد حوالي 20 كم من ساكاريا ويستغرق 29 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 120 كم من الجانب الآسيوي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 19 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 141 كم من الجانب الأوروبي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 42 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 35 كم من مركز كوجالي / إزميت ويستغرق 32 دقيقة للوصول إليه.

تقييمات Google

Burak Gülburak gül
08:16 08 Mar 24
Biz ayrı ayrı masaya istedik, mıhlama ve özellikle menemeni çok güzeldi.Yağ, bal,sucuk her şey organik,tavsiye edilir.Biz ayrılırken sucuk da aldık
Sükrü GülerSükrü Güler
13:24 06 Mar 24
Bir Arkadaşımın tavsiyesi ile geldik, çok memnun kaldık çok güzel ağırlandık. Herşey çok taze ve organik. Manzara eşliğinde çok güzel bir Konum herkese tavsiye ederim.
Zzz ZzzZzz Zzz
13:04 06 Mar 24
Lezzet, sunum, samimiyet, fiyat herşey harika tavsiye ederim gelmeyi düşünenlere…
Hati̇ce ErdemHATİCE ERDEM
11:28 03 Mar 24
Kahvaltısı efsane ötesiydi. 5 kız arkadaş geldik ve çok memnun kaldık ilgi alaka çok güzeldi servis çok hızlıydı neredeyse hiç beklemedik diyebilirim. İşletme sahibi Adnan beye ilgisi için ayrıca teşekkür ederim.
Nuray BayramNuray BAYRAM
11:28 03 Mar 24
Kahvaltı çok güzeldi tüm ürünler kaliteli organik şiddetle tavsiye ediyorum , manzarası da mükemmel
Sevinç ErSevinç ER
11:28 03 Mar 24
Kahvaltı oldukça başarılıydı. Ürünler organik ve taze, tam bir karadeniz kahvaltısıydı. Aynı ürünleri alma fırsatıda sunan mekana aynı zamanda güleryüzlü olmaları sebebi ile teşekkür ederim.
Nevra SezerNevra Sezer
17:57 02 Sep 23
Manzarası muhteşem, yemekleri ise şahane. Kullanılan malzemelerin özellikle karadenizden getirilmiş olması yöresel yemeklerimizin lezzetini zirveye çıkartmış. Çalışanlar ve sahibi çok ilgili ve sempatikler. Mutlaka uğranmalı tereyağılı, kaymaklı ve ballı sıcacık ekmeğinden ve birbirinden leziz pidelerinden yenmeli. En kötü bu manzaraya karşı bir çaya hayır denmemeli.
Funda AlparguFunda Alpargu
08:08 02 Sep 23
Aksam kahvesi ve manzarası için gittik. Tepede oldugu icin yolu biraz fazla dik, ancak gittiğimize değdi diyebilirim. Cocuklara kendi yaptiklari karadut suyundan tavsiye ettiler, gercekten lezzetliydi. Fiyatlar Istanbul ile benzer geldi
Taliha AhnetogluTaliha ahnetoglu
11:23 31 Aug 23
Doğal bir kahvaltı arayanlar için tamda yeri diyebilirim mükemmel kahvaltı eşsiz manzarasıyla hijyen ortamı ve kaliteli hizmet eşliğinde mutlaka gelinmesi gereken bir mekan tekrardan teşkkür edriz menzara ekibi
Emine TüfenkEmine Tüfenk
11:19 31 Aug 23
Yerinizi mekan olarak çok beğendik. Ozellikle kahvaltı için gelinebilecek bi yer olduğunu dusunuyoruz. Kahvaltımızı çok beğendik. Temizliğinizide çok beğendik. Personel hizmetinizi de çok beğendik. Tavsiye edebileceğimiz en güzel yerlerden bir tanesi.
Müge Bulutmüge bulut
08:27 30 Aug 23
Arkadaşımın tavsiyesi ile geldim kahvaltısı muhteşem🤩 Bal, manda kaymağı, kavurma, bahçeden domates her şey kendilerinin ve çok lezzetli. Adnan Bey’in misafirperverliği de cabası.
Selin Soyutürk KaraşSelin Soyutürk Karaş
13:11 28 May 23
Harika bir manzara harika bir menü harika hizmet.Temiz ve konforlu odalar. Her ürün çok kaliteli ve lezzetli. Hizmet çok kibar ve fiyatlar makul. Ayrıca Adnan Bey in önerileriyle kendinize en uygun doğal balı yine uygun fiyatla alabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim.
Merve TaşcıMerve Taşcı
08:26 28 May 23
Pazar günü kahvaltı ve konaklama için geldiğimizde öncelikle çalışanların Güleryüz ve ilgisi,temizliği gerçekten taktir edilesiydi. Mekanın sahibi beyfendinin müşteri memnuniyeti için gösterdiği alakaya ayrıca teşekkürumu belirtiyorum. Odaların temizliği ve dizaynı hem aile özellikle çocuklu kişiler için,hem çiftler için hemde arkadaş için güvenli ve herşeye ulaşabileceğiniz bir mekan. Teşekkür ederiz herşey için Menzara ailesi👏
Zihni TaşZihni Taş
11:38 17 May 23
Rizeli abilerimizin ellerine sağlık. Çoğunluğu Rize’den gelen yöresel lezzetler ile fark oluşturmuşlar . Ellerine sağlık .Manzarası ile ortamı ile harika bir mekan. Biz daha istemeden bebeğimiz mama sandalyesini getirmeleri ve ihtiyaçlarını sunmaları gerçekten takdirimizi en başta kazanmalarına vesile oldu.Bir sonraki gelişimiz kahvaltı için olacak inşallah. Rize’den gelen tereyağını alıp öyle yola koyulduk. Herşey için teşekkürler.
Rahmi̇RAHMİ
07:14 12 Mar 23
Eşsiz göl manzarası ile tamamen doğal kahvaltısına bayılacaksınız. Kendilerine has sıcacık ekmekleri mükemmel. Gerek servisi gerek sahibinin ve çalışanlarının güler yüzlülüğü olsun herşeyi ile mükemmel. Ayrıca eşinizle veya ailenizle konaklamak için birbirinden güzel odaları ve evleri bulunmakta. Özellikle Dubleks evine bayıldım. Kesinlikle görmenizi tavsiye ediyorum.
Aytt Tprkaytt tprk
19:06 11 Jan 23
Kahvaltı için gittik. Serpme kahvaltı için kişi başı 200 TL alıyorlar. Genelde serpme kahvaltılarda çeşit çok olur ama lezzet vasatttir. Burda böyle bir durum söz konusu değil. Sunulan ürünlerin hepsi çok lezzetli. Zaten kendi ürünleri imiş. Ekmek fırından sıcacık çıkıp önünüze geliyor. Mekan çok büyük, ferah. Sahipleri Rizeli ve asabi, sadece işlerine odaklılar o yüzden gereksiz yalakalık ve Güleryüz beklemeyin :))))

منزارا كوناكلاما ومطعمه في سابانجا: Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Çiçekli Sokak No:10
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات