مقهى سابانجا فيغا

يجمع مقهى سبانجا فيغا بين الهدوء والذوق مع إطلالته الفريدة. مع خيارات قائمة طعام متنوعة وأجواء محاطة بالطبيعة، يقدم لك لحظات لا تُنسى.

عن مقهى سابانجا فيغا

مقهى سابانجا فيغا، هو عنوان لا غنى عنه لأولئك الذين يرغبون في قضاء لحظات هادئة في قلب الطبيعة بعيدًا عن صخب الحياة الحضرية. مقهى فيغا، يظهر أمامك كمكان ستقضي فيه أوقات رائعة بمرافقة منظر سابانجا الخلّاب. هنا، يمكنك التخلص من ضغوط اليوم والإرهاق من خلال تناول وجبات لذيذة وقضاء وقت ممتع.

المرافق

من إفطار متنوع إلى وجبات عادية، ومن قائمة متنوعة من القهوة إلى مجموعة متنوعة من الحلويات، هناك العديد من الخيارات التي ستُناسب ذوقك. يمكنك أن تدلل نفسك بالمشروبات الساخنة وتنعش نفسك بالمشروبات الباردة المنعشة. وإلى جانب ذلك، يتوفر أيضًا قائمة واسعة من المأكولات الخفيفة، من البرغر إلى السندويشات ومن الشواء إلى الأطباق المقلية.

مقهى سابانجا فيغا، ليس مكانًا فقط للتمتع باللحظات اليومية، بل هو أيضًا مكان مثالي للاحتفال بذكرياتك الخاصة. من مناسبات طلب الزواج إلى احتفالات أعياد الميلاد، يقدم لك الخيار المثالي لقضاء لحظات لا تُنسى مع أحبائك. يُعد المدفأة في المساحة المغلقة أمرًا يخلق جوًا دافئًا ووديًا، بينما يُعد المنظر الخلّاب في المساحة المفتوحة خلفية مثيرة. بالإضافة إلى ذلك، وحرصًا على راحتكم، يقدم لك موقف سيارات واسع لخدمتكم.

حساب مقهى سابانجا فيغا على وسائل التواصل الاجتماعي

معلومات الوصول إلى مقهى سابانجا فيغا

يقع فيلا سارايلي على بُعد حوالي 20 كم من ساكاريا ويستغرق 29 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 120 كم من الجانب الآسيوي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 19 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 141 كم من الجانب الأوروبي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 42 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 35 كم من مركز كوجالي / إزميت ويستغرق 32 دقيقة للوصول إليه.

تقييمات Google

Sapanca Vega Cafe
4.7
Based on 127 reviews
Powered By Google
Sinem AtalayınSinem atalayın
06:42 10 Jan 24
Sezonda gitmememize rağmen çalışanlar güleryüzlüydü, her şey sıcak ve tazeydi. Ortam çok güzeldi, baharda veya yazın muhteşem bir yer olduğundan şüphem yok. Menemen çok başarılı değildi ama sigara böreği ve pişiler çok güzeldi. Tek ve en büyük eksiği lavabo yoktu. Konteyner gibi bir WC vardı, çocukları sokamadık ☺️
YarenYaren
09:14 07 Jan 24
Merhabalar yorumları okuyarak geldik park yeri konusunda iyi gibi biraz dar park yeri. Kahvaltı için henüz yorum yapamıyorum üç kişi geldik iki kişilik serpme kahvaltı ve mıhlama sipariş ettik sanırım mıhlamanın pişme süresinden kaynaklı olarak 20-25 dk geç geldi. Lezzetli görünüyor. Hizmet konusunda bir problem göremedim. Tek puan girmenin sebebi geciken kahvaltıdır.
Muhteşem bir mekan. Özellikle kahvaltısı ve manzarası görmeye değer tavsıye ederım.
Inan Önerinan öner
10:06 06 Jan 24
İki aile geldik Kahvaltısı çok güzeldi kuzine sobası ve ortam samimiydi kesinlikle tavsiye ederim
ArAR
09:39 02 Jan 24
Zeynep G. K. MemişZeynep G. K. Memiş
13:48 26 Jul 23
Temiz yemek istiyorum, ferah bir bahçede yemek istiyorum, sütlacını asla unutmak istemiyorum diyorsanız adres belli, Titiz ızgara. Yıllardır ailecek gittiğimiz bir mekan, çocuklara uygun, günlük kıyafetinizle, hatta terliklerinizi giyerek gidip kalitenin tadına varabilirsiniz, her tür malzemeyi özenle seçiyorlar, yakından takip ederseniz görebilirsiniz, sütlaç özellikle favorimiz, kahvaltısını çok seviyoruz, mükemmel pişiler ve menemeni başta geliyor, serpme kahvaltı olmasına rağmen gereksiz hiç bir şey yok, iç mekanını genelde kışın tercih ediyoruz, otantik atmosferi, bohem yaklaşımları size anane babane evinde gibi hissettirebiliyor, kalabalık misafirim olduğunda hiş düşünmeden, rezervasyona ihtiyaç duymadan gidebiliyorum, her anlamda çokça memnun kaldığım bir yer... kahve fincanlarını özellikle ekliyorum, çok zevkli bir işletme 🌸😍
Aysun ÖzalpAysun Özalp
21:57 21 Jul 23
Çok güzel bir yer manzarası çok güzel yiyecekleri içecekleri lezzetli güler yüzlü bir işletme kesinlikle tavsiye ederim
Abdullah ÜstübiAbdullah Üstübi
20:17 17 Jun 23
Manzarası muazzam bir mekan fiyat olarak çok uygun tatlıları ve kahvaltısı çok başarılıçalışanları ve işletme sahibi sıcakkanlı ve güleryüzlü insanlar şiddetle tavsiye ettiğim bir yer
Esin TabakcıEsin Tabakcı
07:40 15 Jun 23
Manzarasıyla ve lezzetli kahvaltısıyla be güler yüzlü işletme sahibiyle bizi kendine hayran bıraktı artık bizim uğrak mekanımız iyi ki Vega Cafe
Göktürk BeyGöktürk Bey
09:40 20 May 23
Muhtesem biryer...yesillikler icerisinde bir manzarasi var ..fiyatlari cok uygun serpme kahvaltiyi kisi basi 180 tl ye yapabiliyorsunuz...kesinlikle tavsiye ederim.

مقهى سابانجا فيغا Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Dilekli Caddesi No:35
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات