مطعم سبانجا جرين بلو

مطعم سبانجا جرين بلو هو مطعم يقدم المأكولات اللذيذة لضيوفه في أجواء الطبيعة الهادئة. يتخصص مكان الإقامة في وجبة الإفطار والمشويات والمشروبات الكحولية، ويقدم مجموعة مختارة من المأكولات المحلية والعالمية.
مطعم سبانجا جرين بلو

مطعم سبانجا جرين بلو

مطعم سبانجا جرين بلو: حيث تلتقي الطبيعة والمذاق

يقدم مطعم سبانجا جرين بلو الخدمة في مكان أنيق في الطبيعة. يشتهر بشكل خاص بوجبة الإفطار والأصناف المشوية والمشروبات الكحولية. يتميز الفندق بالجمال الطبيعي للمنطقة، ويوفر أجواء هادئة.

الجودة وتجربة المنتج الطازج في سبانجا بنكهات خضراء زرقاء

يضمن سبانجا جرين بلو منتجات طازجة عالية الجودة في الأذواق التي يقدمها. على وجه الخصوص، تشمل خيارات الإفطار عناصر الإفطار المصنوعة من المنتجات الطبيعية والعضوية بالكامل وعصائر الفاكهة الطازجة والجبن الإقليمي. بالإضافة إلى ذلك، يتم إعداد اللحوم والخضروات، المختارة بعناية من بين خيارات الشواء، من قبل طهاة خبراء.

خيارات المشروبات اللذيذة

يقدم مطعم جرين بلو المأكولات اللذيذة بالإضافة إلى مجموعة مختارة من المشروبات اللذيذة. كما يتوفر النبيذ المحلي والكوكتيلات بين المشروبات الكحولية. في الوقت نفسه، يتم تقديم القهوة والشاي الطازج.

تجربة تتكامل مع الطبيعة مع حديقتها

يقدم مطعم سبانجا جرين بلو تجربة تتكامل مع الطبيعة مع حديقته الكبيرة. تسمح الطاولات في الهواء الطلق في الحديقة للضيوف بالاستمتاع بالطبيعة. بالإضافة إلى ذلك، تعد ملاعب الأطفال في الحديقة خيارا مثاليا للعائلات التي لديها أطفال.

مطعم صبنجة جرين بلو حسابات وسائل التواصل الاجتماعي

مطعم سبانجا جرين بلو معلومات النقل

حوالي 20 كم من صقاريا ويبعد حوالي 29 دقيقة.
– يبعد حوالي 120 كم عن الجانب الآسيوي من اسطنبول ، على بعد 1 ساعة و 19 دقيقة بالسيارة.
يبعد 141 كيلومترًا عن الجانب الأوروبي من إسطنبول ويبعد ساعة و42 دقيقة بالسيارة.
– تبعد حوالي 35 كم عن مركز كوجاعلي / إزميت وتستغرق المسافة حوالي 32 دقيقة بالسيارة.

تقييمات Google

Hakan KurtHakan Kurt
17:00 21 Nov 23
Her şey mükemmel di Teşekkürler
Kübra GönülalKübra Gönülal
08:47 17 Nov 23
Çalışanın ilgisi, güler yüzlülüğü yeter tek başına yorum yapmaya. Meze, ara sıcak ağırlıklı bir masa tercih ettik. Her yediğimizi de çok lezzetli bulduk.Teşekkür ederiz.
Kutlucan GönülalKutlucan Gönülal
08:43 17 Nov 23
Mezeler , kalamar efsane lezzetli. Hizmet çok iyi . Kibar ve hızlılar . Teşekkürler
Zezo Zerozezo zero
09:31 15 Nov 23
İyi manzara
Mohamed AlhawaryMohamed Alhawary
15:22 05 Nov 23
Muhteşem mekan
Zeynep Batmazzeynep Batmaz
19:35 05 Jul 23
Atmosferi on numara,göle karşı lezzetli balığı ve mezeleri gerçekten şahane.Tekrar gidilmesi gereken mekanlardan biri.
FurkanFurkan
06:27 25 Jun 23
Mekan harika . Çok güzel ferah geniş . Göle sıfır kapalı alanı ve iskelesi mevcut gerçekten harika göle sıfır mekanda oturmak güneşin batışını seyretmek muazzam . Herkesin gelmesini tavsiye ederim
Kubilay ErsoyKubilay Ersoy
07:30 09 May 23
Göl kenarında Yazlık kışlık yeri olan güzel bir işletme. Ortam temiz. Şömine ayrı bir hava vermiş. Grup çok kalabalıktı ı nedenle yemeklerin tek tek resmini çekemedim. Mezeler lezzetli. Ben kavurma istemiştim. Et tadı iyi ama bana biraz sert geldi. Öncesinde biraz marine edilirse daha iyi bir kıvama ulaşılabilir. Karides tava baharatı yeterli yağı azdı👍. Salata yeni hazırlanmıştı . Buraya her mevsim gelebilirsiniz
Ahmet Tariahmet tari
09:51 12 Mar 23
Oldukça sık giitiğim bir mekan sahibi yoneticisi Alpaslan Bey misafirleri ile herzaman çok ilgilidir mezeleri her zaman tazedir Şef garsonumuz Ali.bey her zaman güler yuzlü ve çok hızlıdır.fiyatları da piyasa rahişine göre çok iyidir müzik severlere ve gürme dostlara tavsiye ederim Ahmet Tarı
Ismail BrIsmail Br
19:10 28 Jan 23
28 Ocak 2023 günü deneyimledik.Yemekler çok lezizdi. Garsonlar ilgili ve yardımsever, çocuklarımızla geldik ve geniş ortamda çok rahat ettik.Canlı müzikle eğlendiğimiz güzel bir akşamdı.Ailenizle gelebileceğiniz, Sapanca'da Türk kalabilmiş ender yerlerden biri diyebilirim.
Mehmet Salih TomaçMehmet Salih Tomaç
04:56 06 Sep 22
Mekan büyük, geniş ve ferah Açık ve kapalı alanları mevcut. Otopark sorunu yok. Ailrcek gidebileceğiniz, alkollü bir mekan. Gölün ortasında ama arada sallanan mekan. Çalışanlar ilgili, göl içinde olduğu için sineklere dikkat. Nasıl ısırıldığınızı anlamazsınız.
Uygar Kucukuygar kucuk
10:31 02 Nov 21
Yazın sonunda gittim kalabalik değildi. Serpme kahvaltığı fena değil, doyurucu. İstanbul yoluna kayın ve ulaşılabilirliği kolay. Park yeri sorunu yok. Gölün üstüne iskele kurup üzerini kapatmışlar değişik bir tecrübe tavsiye ederim.
Cumhur HavanCumhur Havan
09:27 04 Jul 20
Menü içeriği oldukça zengin özellikle deniz ürünleri, ben tavuk ızgara tercih ettim gerçekten lezzet olarak fevkalade idi ayrıca mekanın manzarası adeta yemeklere baharat misali değişik bi lezzet katıyor.

مطعم سبانجا جرين بلو Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات