فيرتيل كلينيك سكاريا

Fertil Klinik Sakarya, Prof. Dr. Ahmet Gökçe önderliğinde, yüksek teknoloji cihazlar ve alanında uzman doktorlarıyla hastalarına en üstün tedavi hizmetini sunan bir sağlık kuruluşudur. Konumu, Sapanca'ya yakınlığı sayesinde, tedavi öncesinde veya sonrasında hastaların dinlenebileceği harika bir yer sunmaktadır.
فيرتيل كلينيك سكاريا

حول فيرتيل كلينيك سكاريا

فيرتيل كلينيك سكاريا: المستشفى المهم في المنطقة من حيث السياحة الصحية تحت قيادة الأستاذ الدكتور أحمد كوكجه

فيرتيل كلينيك سكاريا هي واحدة من المراكز الرائدة في مجال المسالك البولية وعلاج العقم في تركيا. على وجه الخصوص، يتم استخدام أحدث الأجهزة التكنولوجية وطرق العلاج لضمان استعادة المرضى لصحتهم. في الوقت نفسه، فإن الأطباء المثبتين على المستوى الوطني وفريق محترف في خدمة المرضى. كما أنها مركز مفضل من حيث السياحة الصحية.

مكان

تقع عيادة فرتيل سكاريا في وسط سكاريا. كما أنه قريب من مناطق الجذب السياحي. نظرا لقربها من المدن الكبرى مثل اسطنبول وبورصة، تعد فيرتيل كلينيك سكاريا خيارا مثاليا للسياحة الصحية.

المرافق ووسائل الراحة

تم تجهيز فيرتيل كلينيك سكاريا بأحدث الأجهزة وطرق العلاج وفقا للمعايير العالمية. تتخصص العيادة في علاج العديد من الأمراض مثل أمراض الذكورة والسرطانات وأمراض الحصوات وأمراض البروستاتا وسلس البول. العيادة، التي تتبنى نهجا خاصا لعلاج كل مريض، لديها فريق من الخبراء في هذا المجال.

علاجات فيرتيل كلينيك سكاريا

فيرتيل كلينيك سكاريا متخصصة في علاج العديد من الأمراض مثل السرطانات وأمراض الحصوات وسلس البول. يتم تطبيق العديد من الطرق مثل ميكرو وعلاج دوالي الخصية لعلاج العقم. بالإضافة إلى ذلك، يتم تقديم علاجات مثل العلاج بموجة الصدمة والعلاج بالخلايا الجذعية لضعف الانتصاب. لعلاج السرطان، يتم تطبيق علاجات سرطان البروستاتا وسرطان المثانة وسرطان الكلى وسرطان الخصية. تتوفر أيضا علاجات لأمراض أخرى مثل أمراض الحصوات وأمراض البروستاتا وسلس البول في العيادة. علاوة على ذلك، يتم تنفيذ جميع العلاجات من قبل فريق من المتخصصين.

يبرز

تستخدم عيادة فرتيل سكاريا أحدث الأجهزة وطرق العلاج لمساعدة المرضى على استعادة صحتهم. الأطباء والموظفون العاملون في العيادة متخصصون وذوي خبرة. يتم تنفيذ العلاجات بنهج مخصص لكل مريض وبدعم من الأبحاث الطبية. بالإضافة إلى ذلك، تبرز خبرة فيرتيل كلينيك ساكاريا في العلاج بالخلايا الجذعية. بالإضافة إلى ذلك، تبرز خبرة فيرتيل كلينيك ساكاريا في العلاج بالخلايا الجذعية. كما يتم تطبيق علاج البلازما الغنية بالصفائح الدموية (بي آر بي) المستخدم في علاج ضعف الانتصاب في العيادة.

فيرتيل كلينيك سكاريا: لماذا يجب تفضيلها من حيث السياحة الصحية؟

تتمتع عيادة فرتيل سكاريا بموقع مفيد للغاية من حيث السياحة الصحية. تقع المدينة في غرب تركيا وقريبة من اسطنبول. بهذه الطريقة، يمكن للمرضى قضاء بعض الوقت في مدينة سياحية شهيرة مثل اسطنبول بالإضافة إلى علاجهم. بالإضافة إلى ذلك، يعد جمال ساكاريا الطبيعي أيضا عاملا مهما للسياحة الصحية. تشتهر المدينة بينابيعها الحرارية وغاباتها وجبالها، مما يسمح للمرضى بأن يكونوا محاطين بالطبيعة أثناء علاجهم.

تم تجهيز عيادة فيرتيل سكاريا بأحدث المعدات وطرق العلاج ولديها فريق من الأطباء والمهنيين المثبتين على المستوى الوطني. يتم علاج كل مريض بنهج مخصص ويتم تقديم العلاجات في ضوء أحدث الأبحاث الطبية. بالإضافة إلى ذلك، تتخصص العيادة في العلاجات الرائدة مثل العلاج بالخلايا الجذعية وبي آر بي.

نتيجة لذلك، تم التعرف على فيرتيل كلينيك سكاريا كعيادة بارزة وموقع مفضل للسياحة العلاجية. في حين أن موقعها ومرافقها القريبة من سبانجا تضمن راحة المرضى أثناء علاجهم، فإن جمالها الطبيعي يساهم أيضا في عملية الشفاء.

فيرتيل كلينيك سكاريا حسابات وسائل التواصل الاجتماعي

فيرتيل كلينيك سكاريا - معلومات النقل

– يبعد حوالي 27 كم عن صبنجة و30 دقيقة.
– تبعد 127 كم عن الجانب الأناضولي من اسطنبول و 1 ساعة و 40 دقيقة.
– يبعد 168 كم عن الجانب الأوروبي من اسطنبول و 2 ساعة 05 دقيقة.
– يبعد 55 كم عن مركز كوجالي / إزميت و 1 ساعة.

تقييمات Google

Talha TrTalha TR
10:36 10 Jul 23
Kendim fark etmem üzerine ve başka bir sağlık kuruluşunda muayene ile varikosel teşhisin konması ve değerlerin referans altında çıkması üzerine, operasyon olma kararı aldım. Tavsiyeler ve hasta memnuniyeti dolayısıyla Ahmet beyi öğrendim, ziyaret ettim ve sol varikosel mikrocerrahi operasyonu gerçekleşti. Operasyon sonrasında, öncesinde ki ağrı ve çekme gibi rahatsız edici durumlar sonlandı ve operasyon sonrası 5. Ayda yapılan tahlildeki sonuçlarımda referans değer ve üzerinde değerlerde sonuçlar aldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık 🙏
Oğuz Arslanoğuz arslan
11:14 29 Jun 23
Kevser KucukKevser Kucuk
19:55 24 May 23
Mükemmel bir hekim, teknik bilgi ve becerisi olsun gerek de hastayla iletişimi olsun çok başarılı, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Görüşünce anlayacaksınız üstüne bir isim yok zaten hiç düşünmeden tavsiye 👍🏼
Aslye SolmazAslye Solmaz
06:59 22 May 23
Ben 3 senedir çocuk düşünüyordum ama bir türlü olmuyordu. Daha sonra eşimin prostat yanması gibi şikayetleri oluşmaya başladı yaklaşık 8 ay şikayetleri sürdü. Birçok doktora gitti sürekli ilaçlar verilerek gönderildi ve tabi ki hiçbir sonuç alamadik. Daha sonra Ahmet hocamla görüştük rahatsızlığın tam sebebini öğrenmek için sistoskopi önerdi. Sistoskopi oldu rahatsızlığı kısmen geçti ama ben bu süreçte hamile kaldım ☺️ hocam sağolsun çok ilgilendi. Biz de bu süreci şu şekilde yorumladık eşim bu kadar sorun yaşadı ve sistoskopi oldu sonuçta güzel bir olay geldi basimiza. Belki bu bebek için bu sorunları yaşaması gerekiyordu. Önce Rabbim e sonsuz şükür. Vesile olan hocam a da sonsuz teşekkür ediyorum.
Metin BayındırMetin Bayındır
15:51 09 Mar 23
Rıdvan SarıgülRıdvan Sarıgül
14:15 21 Jan 23
Azoserm hastasıyım.Öncelikle neden Prof. Dr Ahmet GÖKÇE diye soracak olursanız;Benim aylardır gecem gündüzüm varikosel ve mikro TESE ameliyatı yapacak doktor aramak ile geçti ve benimkisi hem sağ hem sol olmak üzere çift taraflı varikoselim vardı.20 günce ameliyatımı oldum.Çok şükür gayet başarılı geçti.mikro TESE ameliyatımda 1 hareketli 4 hareketsiz olmak üzere 5 tane canlı sperm bulundu.Doktor gayet Güler yüzlü olarak hem karşıladı hem uğurladı.Sakarya da bu branşta gidilecek tek doktor Ahmet Gökçe’dir. Kendisinden Allah razı olsun
Tansu KulaTansu Kula
18:36 11 Oct 22
Eşime Varikosel teşhişi konuldu bizde hemen Ahmet Gökçe hocamıza geldik tavsiye üzerine gittik bizi güler yüzüyle hoş sohbetiyle karşıladı sagolsun cok yardımcı oldu bize cok memnun kaldık tavsiye ederim herkse ahmet hocam işini iyi iyi şekilde yapan doktor burdan kendisine teşekkür ediyoruz
Safa Arslansafa arslan
21:59 16 Aug 22
Yaklaşık 4 yıl önce sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde üroloji ihtisasına başladım. Ahmet hocamla o gün tanıştım.Geçtiğimiz 4 yılda Ahmet hocam bana hastalarla nasıl iletişim kurulur.İyi hekimlik nasıl yapılır? Çalışkan ve ahlaklı olmanın önemi gibi bir çok konuda yol gösterdi. Ahmet hocama bir gün kendimle ilgili bir konu için başvurdum. Yaklaşık 1.5-2 sene çocuk istememe rağmen çocuk sahibi olamamam nedeniyle başvurdum. Çok şanslıydım çünkü hocamız alanında çok iyi bir doktordu. Hemen muayene ile iki taraflı(bilateral varikosel) teşhisim konuldu. Daha sonra hocamız tarafından mikroskopik varikosel ameliyatı her hastada olduğu gibi özenli bir şekilde banada yapıldı. ameliyat olduktan sonra eşim çok şükür gebe kaldı. şuan da 11 aylık bir bebeğim var. Allah hocamızdan bin kere razı olsun.
Yasir Akçayasir akça
12:19 08 Aug 22
Bana sol varikosel teşisi kondu. Ameliyatı mikroskobik yapması ve özenle ameliyatlarını yapması nedeniyle Prof Dr Ahmet Gökçe hocama ameliyat oldum. Ameliyat sonrası 1-2 günde normal hayatıma döndüm. Her şey için buradan da çok teşekkürler ederim.
Muzaffer DemirayMuzaffer Demiray
09:21 13 Jul 22
Hocama senelerdir gidiyorum, her seferinde aynı ilgiyle aynı samimiyetle karşılıyor. Ameliyat öncesinde gösterdiği özen sonrasında da aynı şekilde devam etti. Sohbetine de doyum olmuyor, çok bilgili ve tecrübeli bir insan. Ben kendisini seçmekle çok doğru yapmışım.

فيرتيل كلينيك سكاريا Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Cesur Sokak
54100 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات