فندق ومطعم سبانجا ساسا

يقع فندق ومطعم سبانجا ساسا في موقع يطل على الإطلالة الفريدة على بحيرة سبانجا. يرحب بالضيوف بغرفه الحديثة والمصممة بأناقة وخيارات الإقامة الكبيرة والواسعة والقوائم الغنية والخدمة عالية الجودة.
فندق ومطعم سبانجا ساسا

فندق ومطعم سبانجا ساسا

فندق ومطعم سبانجا ساسا هو فندق ذو إطلالة رائعة على بحيرة سبانجا. على وجه الخصوص، إنه خيار إقامة مثالي مع غرفه المريحة والحديثة والمطعم الأنيق.

فندق ومطعم سبانجا ساسا إقامة مريحة

يوفر فندق سبانجا ساسا خيارات إقامة مريحة تروق لمختلف الأذواق. تتميز الغرف بتصميم عصري وأنيق وتوفر مجموعة من الغرف القياسية ولديلوكس والأجنحة. تحتوي كل غرفة على وسائل الراحة مثل حمام خاص وتلفزيون وثلاجة صغيرة ومكتب وخدمة الواي فاي وتكييف. بالإضافة إلى ذلك ، تتمتع بعض الغرف بإطلالة رائعة على بحيرة سبانجا ، ويمكنك الجمع بين هذا المنظر وإقامة فريدة من نوعها.

تذوق النكهات المحلية

مطعم سبانجا ساسا هو واحد من أكثر المطاعم شعبية في المنطقة بأذواقه الخاصة وإطلالته الفريدة. في المطعم، يمكنك تجربة الأذواق الفريدة للمنطقة. خاصة الأصناف المشوية وأطباق زيت الزيتون والأذواق المحلية هي الخيارات الأكثر شعبية في المطعم. وبالإضافة إلى ذلك، فإن البوفيه المفتوح الغني المقدم في وجبة الإفطار يحظى بتقدير الضيوف بمنتجاته الطازجة وخياراته الغنية.

اكتشف الجمال الطبيعي للمنطقة

يقع فندق ساسا بالقرب من الجمال الطبيعي لمدينة سبانجا. يمكنك استئجار دراجة هوائية والقيام بجولة ممتعة حول البحيرة أو المشي لمسافات طويلة عبر الغابات القريبة. يمكنك أيضا ممارسة الرياضات المائية في بحيرة سبانجا أو استكشاف مناطق الجذب الأخرى في المنطقة.

فندق ومطعم سبانجا ساسا حسابات وسائل التواصل الاجتماعي

فندق ومطعم سبانجا ساسا معلومات النقل

– تبعد عن سكاريا 27 كم حوالي 30 دقيقة بالسياره.
– تبعد عن الجانب الأناضولي من اسطنبول 117 كم ،حوالي ساعة و 15 دقيقة.
– تبعد عن الجانب الأوروبي من اسطنبول 148 كم حوالي ساعة و 35 دقيقة.
تبعد من مركز كوجالي / ازميت 32.3 كم حوالي 29 دقيقة.

فندق ومطعم سبانجا ساسا الأسعار والحجز

يمكنك استخدام القنوات المذكورة أدناه للحصول على معلومات حول أسعار فندق ومطعم سبانجا ساسا وإجراء الحجوزات.

جرين لايك بنغل سبانكا
جرين لايك بنغل سبانكا

Google Değerlendirmeleri

Murat AruMurat Aru
18:27 28 Apr 24
Semih Eren DurulmuşSemih Eren Durulmuş
14:29 28 Apr 24
Restoranda 25 dakika arayla 3 kere çay siparişi verdik siparişimiz gelmedi çalışanların üslubu ve tavır çok kötü. Büyük ihtimalle arap olmadığımız için ya da alkol siparişi vermediğimiz için bu tavırla karşılaştık.
Uğur Gülseveruğur gülsever
11:25 28 Apr 24
Konum ve makan cok güzel ama çalışanlar isteksiz çalışıyor hizmet kalitesi çok düşük paramızla resmen rezil oluyoruz masa silmesinden sipariş vermesine kadar çalışanların ellerinden tutup masaya getirmeniz lazım
Beril SeçkinBeril Seçkin
07:32 28 Apr 24
Konum dizayn olarak Iyi kalitede fakat bu kaliteyi servis ve garsonlar çok düşürüyor. Normal de müşteri masaya oturur oturmaz masa servisi hazırlanıp su servisi yapılır. Bizim söyleminizle su servisi geldi. Mezelerden deniz börülcesi, patlıcan salata seçtik ikisine de yok dendi. Bunlar ertesi güne kalmazmış benim bildiğim zeytinyağlı yemek durunca güzelleşir. Iki tek rakı istedik rakı olan restoranda ehlikeyf yok, garsonun getirdiği su sıcak, ancak yanında buz istedik. Daha içkilerimiz devam ederken garson buz kovasını alıp götürdü. Böyle güzel dizayn edilmiş bir yere bu servis yakışmadı ve müşteri olarak yanımdaki iş arkadaşıma ben mahcup oldum
Kenan Yagmurkenan yagmur
18:34 27 Apr 24
Dilara CanDilara Can
08:35 27 Apr 24
Kübra ÖmeroğluKübra Ömeroğlu
22:23 26 Apr 24
Hizmet alabilmek için mekanda iken aramak zorunda kaldık. İlgi kötü ama konum ve mekan şahane 🥲
Turan BaturTuran Batur
18:30 26 Apr 24
Ender KayaEnder Kaya
12:52 11 Oct 23
Yalnızca öğle yemeği için restoran bölümünü kullandık. Mekanın konumu ve tasarımı güzeldi ancak bize sunulan hizmetten memnun kalmadık. Sanki bedava yemek yemeye gelmişiz gibi merhaba, afiyet olsun, hoşçakalın gibi temel ifadeleri bile duyamadık maalesef. Ayrıca sipariş ettiğimiz yemekler vasattı diyebilirim, özellikle eşimin sipariş ettiği et gayet sertti. Açıkçası beklentimizi karşılamayan, işletmecilik açısından zayıf bir restorandı.
Beyza BayoğluBeyza Bayoğlu
15:31 09 Oct 23
Akşam yemeğine gittik her şey harikaydı çalışanların ilgi ve alakası yemeklerin lezzeti ve sunumu tek kelimeyle mükemmeldi , romantik bir akşam yemeği için gönül rahatlığıyla gidilmesini öneririm.. bize yardımcı olan Muhammet Beye özellikle teşekkürlerimi sunuyorum, fotoğrafımızı bile biz beğenene kadar çekti ve Güleryüzüyle bizimle ilgilendi .. Sapanca’da mutlaka uğranması gerekenler listemizde ❤️
Emrah CengizEmrah Cengiz
22:33 07 Oct 23
Sasa hotel restorana ilk defa bilmeden giderek kalitesi hizmeti güler yüzlü peraoneler,ikarşılaşmadaki hostes bayanlari ve özellikle serviste bizimle ilgilenen garson kaan beyin ilgisi güler yüzü ve hizmet anlayışları için sesa restoranta hiç düşünmeden gidip tatil yapabileceğiniz doga ile canlı muzik konsepti ile unutmaz anlar yaşatan orkestra ekibini dinlenizi hic düşünmeden tavsiye ederim.Kaliteli ve lezzetli yemekleri icin çok teşekkür ediyorum. Yaz kış doğası ve manzarası ile kafa dinleyeceğiz bir mekan
Sedef ŞenSedef Şen
09:40 01 Oct 23
İnanılmaz lezzetli bir kahvaltıydı. Konum ve aldığımız hizmet kusursuzdu. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlüydü. Eşimle tek geçtiğimiz kahvaltı mekanı
Kaan Mert ÖztürkKaan Mert Öztürk
14:40 24 Sep 23
Şehir dışından misafirlerim geldi, biraz patisserie ürünleri ve çay eşleğinde göl kenarında oturalım dedik, tavsiye üzerine gelmiştik. Oturduğumuz yere sadece otelde kalan misafirlerin alınabileceğini söylediler bu durumu anlayabilirim ancak; üslup ve tavır hoş değildi, garsonluk mesleği benim nezdimde gayet saygın bir meslek her mesleğin olduğu gibi bu mesleğinde bir onuru var, eğer kendinize ve mesleğinize saygınız yoksa garsonluk mesleğini yapmayacaksınız, niye buraya geldiniz diye sormadıkları kaldı sadece, pazar yoğunluğu, saygısız müşteriler bunların olumsuzlukları sizi germiş olabilir ama size karşı kibar davranan bir müşteriyi kovmaktan beter edemezsiniz! Misafirlerim huzursuz olmasın diye sesimi çıkarmadım, bu çirkin davranışınızdan dolayı sizi kınıyorum!
Emel GunesEmel Gunes
10:34 03 Mar 23
Merhaba; Bu sabah kahvaltı yapmak için 5 arkadaş işletmenize geldik. 3 kişi serpme kahvaltı, 2 kişi de kuymak ve sucuklu yumurta istedik. Fakat bize 5 kişilik serpme kahvaltı dışında servis açamayacaklarını söylediler. Biz zaten ekstra bir şeyler istedik. Sizde takdir edersiniz ki 5 kişilik serpme kahvaltı müsriflikten başka bir şey değil! Siz üç kuruş fazla kazanacaksınız diye ben bu savurgan sisteminizi asla kabul etmiyorum. (Bu işin parasında olmuş olsaydık kahvaltıya gitmek yerine 2 çayla saatlerce orda otururduk) Size bir tavsiyem var. Bir gün sizi biz misafir edelim Mardin’e yada Diyarbakır’a gelin hem güler yüzlü misafirperverliği, hemde ticaretin nasıl olması gerektiğini bir de bizde görün! Saygılar.
Tuğba BozdoğanTuğba Bozdoğan
14:14 26 Dec 22
Sasaya 3 yıldır belirli aralıklarla gidiyoruz ve yorumumu bu şekilde daha sağlıklı yapacağımı düşünüyorum .1) 2 yıl önce evlenme teklifim burada olmuştu vip oda da gayet şık güzel bir evlenme teklifi almıştım odanın manzarası ve yemekler çok güzeldi fakat odaya girdiğimizde odada bazı hazırlıklar bize verilen saatte gittiğimiz halde hala tamamlanmamıştı odaya çıkınca hala hazırlık yapan bir personelle karşılaştık .2) 2 gün önce konaklama imkanı bulduk . Odalar geniş ve temizdi fakat rezervasyon konusunda çok sıkıntı yaşadık . Konaklayacagımız gün canlı müzik rezervasyonumuzu 1 hafta önceden yaptırdığımız halde rezervasyon unutulmuştu . Kahvaltı için rezervasyon yaptığımız halde gittiğimizde kahvaltı rezervasyonumuzda unutulmuştu oda müşterilerine asla önem verdiklerini düşünmüyorum .3) canlı müzik keyifliydi fakat yemek fiyatları çok yüksek .4) oda da konaklarken resepsiyondaki kadın saat 10 da 2 kere arayıp son çıkış 12 diye hatırlattı bu bizi çok rahatsız etti .5) kahvaltısı güzel fakat peynir çeşitleri arttırılabilir İstanbul da en kötü mekanda bile ezine peynir ve kaşar peyniri dışında bir çok peynir çeşidi oluyor . Kahvaltılıkları market ürünlerinden oluşuyor yöresel hiç bir ürün bulunmuyor farklı çeşitlerde peynir yada reçel gibi ürünler yok .6) mekanın manzarası gerçekten sapancadaki en iyi manzara fakat hizmetin özellikle konaklamadaki değişmesi gerektiğini düşünüyorum söylediğimiz hiç bir şeyi not almamışlar ne akşam yemeği için ne de kahvaltı için yer ayırmamışlardı.
Ali Cemre ÖksüzAli Cemre Öksüz
12:32 18 Dec 22
Restorant kısmına geldik. Mimari olarak etraf mekanlara göre daha lüks kalıyor. Tuvaletleri temiz ve güzel.İçeri girdiğiniz andan itibaren heryer garson görüyorsunuz. 15 dakka etrafta yürüyün yer arayın kimse de gelip yardımcı olayım mı diye sormuyor.Garsonlar son derece ilgisiz zaten, dış tarafta oturduk tam 5 defa küllük istedik ama gelmedi. İlginç kısmı her masaya iki tane garson düşecek kadar çalışanı var mekanın. Ciddi bir eğitimden geçmeleri gerekiyor. İşletmeciye duyurulur.Biz bira eşliğinde kiremitte mantar ve ızgara hellim istedik. Görsellerde görebilirsiniz, kiremitte mantarı ufoyla ısıtıp getirmişler gibiydi 🙂 kaşarlar tane tane kalmış, hellim ise ortalamaydı. Belediye işletmeleri ile sunumu aynı zaten tabaktan anlayacaksınız.Masalarda tuz karabiber vs yok. Garsonlar da ilgisiz olduğu için tuz bile isteyemedik.Mekanın manzarası güzel, bir daha büyük ihtimal tercih sebebi olursa alkol satmalarından dolayı olur. Alkol içmeyecekseniz başka bir mekan deneyebilirsiniz.Güncel fiyatlar üzerinden 70 tl 33 cl biraya yazıyorlar.
Buket BalBuket BAL
16:08 07 Nov 22
Kahvaltısı güzeldi, çok fazla çeşit vardı. Ancak masaya gelen sıcaklar yeterince sıcak değildi, esas problem garsonların ilgisizliği… Haftasonu geç bir saatte gitmiştik çok fazla boş masa da vardı fakat sipariş vermek için çok bekledik, kahvaltımız geldkten sonra ekmek istedik 3 kere söylememize rağmen gelmedi, kalkıp işletme sorumlusuna söylemek zorunda kaldık. Genel olarak kahvaltısı güzel, servisi yetersiz, garsonları ilgisiz diyebilirim. Bu kadar şık bi yerde böyle olması üzücü.. Fiyatlar İstanbul ve Ankaraya göre makul. 2 kişilik serpme kahvaltıya 390 tl ödedik
Ayşenur Demi̇rcanAYŞENUR DEMİRCAN
17:43 31 Oct 22
Haftasonu güzel bir manzaraya karşı güzel bir kahvaltı ile haftanın yorgunluğunu atmak için Bursa’dan arkadaşım ile birlikte gelmiştik. İki kişi 350 tl ödeme yaptık. Fakat bu fiyat için insan çok daha kaliteli ürünler ile hazırlanmış bir kahvaltı bekliyor. Masaya gelen sıcak kategorisindeki birçok yiyecek ılık geldi, eritme peynir tekrar donmak üzereydi, patates kızartmaları ılıktı, termos çay bile yeterince sıcak değildi, çikolatalı fındık kreması lezzetli değildi, reçel kaseleri bambu bir tepsi ile gelmişti ve tepsi üzerinde kaseleri kaldırdığınızda dökülüp kurumuş yiyecek kalıntıları vardı, beyaz peynir kalitesi çok iyi değildi, omlet çok çok az pişmişti ki sarısına ekmek batırdığınızda sarısı sıcak bile değildi. Tuvaletlerde hijyene ve periyodik temizliğe yeterince önem verilmemişti. Servis hizmeti veren çalışan sayısı sanırım yeterli değil, her bir görevli çalışan canla başla koşturarak çalışıyorlardı, her masaya yetişmekte zorlanıyorlardı. Manzara çok güzel, özellikle iskele üzerindeki açık alanda oturmak çok keyifliydi. İşletmenin, bu kadar güzel bir tesiste verilen hizmet karşılığı talep edilen ücretin karşılığını verememesi açıkçası bizim keyfimizi kaçırdı. Hesap ödeme sırasında, servis sırasında masaya getirilen suyun ekstra ücrete tabi olduğunu öğrendik. Bir daha tercih edeceğimiz bir mekan olmaktan çıktı.

فندق ومطعم سبانجا ساسا Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Profesör Doktor Mehmet Abuç Caddesi No:167
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات