فندق صبنجة ريف بوتيك

فندق ريف البوتيكي مثالي لأولئك الذين يرغبون في قضاء عطلة في اتصال مع الطبيعة. يقع المرفق في حي أونلوس في صبنجة، ويوفر لضيوفه تجربة إقامة لا تنسى مع حديقته الكبيرة وغرفه مع إطلالات على المسبح والبحيرة والطبيعة.
فندق صبنجة ريف بوتيك

فندق صبنجة ريف بوتيك

معلومات عن فندق صبنجة ريف البوتيكي

صبنجة هي منطقة عطلات تشتهر بجمالها الطبيعي وبحيرتها وغاباتها. يقع فندق ريف صبنجة البوتيكي في أونلوس وتحيط به هذه الجمال الطبيعي. بالإضافة إلى 6 غرف، يحتوي المرفق على 3 فيلات صغيرة (منزل صغير). في الوقت نفسه، يحتوي كل منزل صغير على حديقة شتوية منفصلة وإطلالة على البحيرة.

يوفر ريف صبنجة تجربة إقامة متشابكة مع الطبيعة، ويتمتع بأجواء رائعة للغاية مع حمام سباحة بين الأشجار وإطلالة على البحيرة. يقبل المرفق الضيوف الذين تبلغ أعمارهم 12 عاما أو أكثر. كما لا يتم قبول الكلاب المرشدة في المنشأة حيث لا يتم قبول الحيوانات الأليفة.

خيارات الغرف في فندق صبنجة ريف البوتيكي

يحتوي صبنجة ريف على 6 خيارات مختلفة للغرف. أبوردا إنها غرفة سوبيريور في الطابق 2. إطلالة على البحيرة والمسبح والغابة. اليستا تقع في الطابق 3، وهي الغرفة السوبيريور الأكثر خصوصية. ويوفر إطلالات على البحيرة، والمسبح، والمسبح، والمسبح. كما تتوفر 3 منازل صغيرة ملونة في مكان الإقامة. يوفر كل منزل صغير حديقة شتوية خاصة وإطلالات على البحيرة.

ريف صبنجة وسائل الراحة

تتوفر العديد من المرافق التي يمكن للضيوف المقيمين في ريف صبنجة استخدامها. وتتوفر خدمة الإنترنت في مكان الإقامة لاسلكيا. تحتوي الغرف على تكييف والتدخين ممنوع في الغرف. كما تتوفر خدمة التنظيف اليومية. كما يضم مكان الإقامة مكتبة، وتراسا شمسيا، وتراسا، وحديقة. يتوافر موقف سيارات للضيوف الذين يصلون بالسيارة.

كما يوفر مكان الإقامة تنس الطاولة والسهام وخدمة مكتب استقبال يعمل على مدار 24 ساعة. يمكن للضيوف الاسترخاء في المسبح، وتتوفر المناشف في الموقع. كما تتوفر خدمة كي الملابس.

مكان

يقع ريف صبنجة على ضفاف بحيرة صبنجة. يقع الفندق في منطقة صبنجة في مقاطعة ساكاريا، وهو عبارة عن مكان إقامة بوتيكي يوفر تجربة إقامة على اتصال مع الطبيعة. ويعد موقعا مثاليا للضيوف الذين يرغبون في استكشاف الجمال الطبيعي للمنطقة والبحيرة. تتوفر العديد من المطاعم والأنشطة بالقرب من مكان الإقامة، لذلك يمكنك قضاء وقت ممتع أثناء إقامتك.

حساب فندق صبنجة ريف بوتيك على وسائل التواصل الاجتماعي

فندق صبنجة ريف البوتيكي معلومات النقل

– تبعد عن سكاريا 27 كم حوالي 30 دقيقة بالسياره.
– تبعد عن الجانب الأناضولي من اسطنبول 117 كم ،حوالي ساعة و 15 دقيقة.
– تبعد عن الجانب الأوروبي من اسطنبول 148 كم حوالي ساعة و 35 دقيقة.
تبعد من مركز كوجالي / ازميت 32.3 كم حوالي 29 دقيقة.

فندق صبنجة ريف بوتيك الأسعار والحجز

يمكنك استخدام القنوات أدناه للحصول على معلومات حول أسعار صبنجة الريف وإجراء الحجوزات.

جرين لايك بنغل سبانكا
جرين لايك بنغل سبانكا

تقييمات Google

Sapanca planımızda konaklamak için tercih ettik..Çok temiz,konumu kolay,kahvaltısı mükemmel güler yüzlü işletmecileri olan butik bir otel…Herşey için çok teşekkürler…
Uslu TaksiUslu Taksi
17:55 22 Nov 23
Zeki̇ GürgenZEKİ GÜRGEN
07:41 16 Nov 23
Rif Sapanca dediğimiz yer , EVİMİZpatron dediğimiz kişi Cem .. KARDEŞİMİZpersonel dedikleri ise KIZ KARDEŞLERİMİZ... Bu kadar güzel bir ortam. Sakin, huzurlu.
Adem AtasAdem Atas
05:19 30 Oct 23
Şelda Hanım ve diğer bütün ev sahiplerine teşekkürler. Kendimizi misafir gibi hissettik teşekkür ederim. Büyük jesti için Şelda hanıma tekrar tekrar teşekkür ederim. Eleştrilecek illaki şeyler vardır ama bu kadar güzelliğin içinde eleştri aramak saçmalık olur :))) İnşallah bir daha misafiriniz olmak dileğiyle.. Adem & Havva'dan sevgiler
Fatmagül SümerFatmagül Sümer
11:02 12 Oct 23
Kurumsal olmayan bir yerden rezervasyon yaptırmıştık son gün iptal edince gece 11 de Rif Sapanca’yı bulup yer ayırttık. Haftasonu gittik ve iyiki önceki yer iptal olmuş dedik. Konumu çok güzel, odamız ve manzarası çok güzeldi havuz bahçe ve göl manzaralıydı. Kahvaltı gayet yeterli ve güzeldi. Sahiplerinden söz bile etmiyorum çok tatlı samimi insanlardı , harika bir aileler. Kesinlikle çevreme önereceğim hatta tekrar gideceğimiz bir yer oldu. Eşimle keşke gezmesek de otelde vakit geçirseydik dedik hatta.
Umut TugsavulUMUT TUGSAVUL
14:52 18 Jul 23
Mutlaka gidin... sessizliği, sakinliği, dinginliği, personellerinin misafirperver yaklaşımları ve sıcaklığı ile gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir tesis. Fransız müziği eşliğinde havuz başında şekerleme yapmayı, odanızdan gündüz ve gece manzarasını izlemeyi, bahçede yürümeyi unutmayın.
Cengiz SaygıCengiz Saygı
10:18 23 Jun 23
İstanbul’un kalabalığından ve gürültüsünden kaçıp, doğa ile iç içe huzurlu bir tatil için daha güzel bir mekan olamaz. Eşimle beraber geçirdiğimiz 5 günü adeta evimizdeymiş gibi rahat hissettiren, güler yüzlerini ve ilgilerini eksik etmeyen, başta Şelda Abla olmak üzere, Ömer Can Bey, Şevval Hanım, Naz Hanım ve sevgili ICE’a teşekkür ederiz. :)Herkese hiç tereddüt etmeden şiddetle tavsiye ederiz. Tekrar buluşmak dileğiyle… 🙂
Tamamen bir aile sıcaklığına sahip son derece samimi bir otel. Kaldığımız 2 gün boyunca başta Şelda Hanım olmak üzere tüm çalışanların yakınlıklarını hissettik. Bölgedeki gezilecek yerlerle ilgili tavsiyeleri de harikaydı. Gittiğinizde Ice'ı sevmeyi de unutmayın.
Gizem Cansın GedikGizem Cansın Gedik
07:42 29 Jan 23
Şelda Hanım ve Zehra Hanıma sonsuz teşekkürler kız kıza geldiğimiz tatilde hem güvende hem evimizde hissettik. Her yer tertemiz sabun kokusu ile karşılanıp güler yüzle misafir ediliyorsunuz. Herşey içinn çok teşekkür ederiz Rif ailesii🥰
Mert Ali AkdemirMert Ali Akdemir
08:27 26 Jan 23
Merhabalar kız arkadaşımla geldik güleryüzle karşılama ve ilgilenme mükemmeldi.Son derece memnun kaldık kahvaltısından odasına kadar herşeyi tertemizdi kesinlikle tavsiye ediyorum gelinebilecek en güzel sakin ve kafa dinlemelik bir yer ilginiz için çok teşekkür ederiz .
E SE S
10:57 03 Jan 23
Herşey harikaydı. Odalar çok temiz, ferah ve kullanışlı. Çalışanlar yardımcı, güleryüzlü, cana yakın. Otelin bahçesi yemyeşil ve manzaralı. Bol çeşitli ve çok çok lezzetli bir kahvaltısı var. Kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz harika bir yılbaşı geçirdik. Teşekkürler.
Gülden ÇanGülden Çan
19:12 08 Dec 22
Çok samimi güleryüzlü karşılandık. Çok keyifli zaman geçirdik. Sabah kahvaltısı çok lezzetli ve keyifliydi. Tertemiz sıcacık kendi evimiz gibi hissetirdiğiniz için teşekkürler. Kullandıkları bütün herşey kaliteli. İnşallah bir daha buluşmak üzere❤🤗
HalilHalil
13:18 11 Sep 22
Her anlamda çok memnun kaldık. İlk gidişimizdi.Öncelikle sessizliği , bahçesi ve konumu ile sizi hemen yakalıyor.Otelin temizliği , personelin ilgisi gerçekten muazzam.Bunları harika bir kahvaltı ile tamamlıyor bu arada.Ayrıca şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve temiz havuza sahip olduğunu eklemem lazım.Kesinlikle bir daha ziyaret edeceğim 🙂

فندق صبنجة ريف بوتيك Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Ünlüce Caddesi no 115
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات