صبنجة كاساميا سويت بنجالو

يتميز بَنْغَل صبنجة كاساميا سويت بتصميمه المتناغم مع الطبيعة والمرافق الحديثة والسلامة. كما يوفر تجربة إقامة لا تنسى لضيوفه مع مطعمه الذي يقدم الطعام الطازج وعالي الجودة.
صبنجة كاساميا سويت بنجالو

صبنجة كاساميا سويت بنجالو

معلومات عامة عن بَنْغَل سابانجا كاساميا سويت

بَنْغَل صبنجة بدلة كازاميا هو عمل سياحي يقع في صبنجة، مصمم في وئام مع بيئته الطبيعية. بدأ البناء في عام 2020 واكتمل في يناير 2021، ويتميز العمل بهندسته المعمارية الفريدة. كما يوفر بدلة كازاميا طابق واحد خدمة الغرف على مدار 24 ساعة وخدمات المطاعم. كما يمكن للضيوف الاستمتاع بقوائم الطعام اللذيذة المعدة من المكونات الطازجة والجودة. بالإضافة إلى ذلك، تحتوي كل غرفة على وسائل الراحة الحديثة مثل تكييف الهواء وميني بار وتلفزيون مع قنوات فضائية وخدمة الواي فاي المجانية.

تلتزم بدلة كازاميا بتوفير الجودة العالية والنظافة لضيوفها. من بين ميزاته الرائعة أنه يوفر مسارا للمشي والعديد من خيارات الأنشطة داخل المنشأة. بالإضافة إلى ذلك، يتم اتخاذ تدابير Covid-19 لضمان سلامة الضيوف. يعد رضا العملاء أحد أهم الأولويات، خاصة مع الموقع الفريد للأعمال في المنطقة.

مميزات بَنْغَل صبنجة كاساميا سويت:

يوفر صبنجة كاساميا سويت 7 أنواع مختلفة من البَنْغَلات. تم تسمية كل واحد بشكل خاص وفقا لهندسته المعمارية الخاصة وملمسه وموقعه. تسمى البَنْغَلات Ellipse وPink House وBlackberry وWhite Suit وBosphorus وTelescope وPanorama. بالإضافة إلى ذلك، يتعامل المرفق مع جميع ضيوفه بنفس الرعاية. بالإضافة إلى ذلك، فإن رضا العملاء هو على رأس مبادئ العمل للمنشأة. يوفر بدلة كازاميا بَنْغَل خدمة الإنترنت المجانية على مدار 24/7 وخدمة الغرف وخدمة تنظيف الغرف. بالإضافة إلى ذلك، يبرز الفندق كعمل صديق للبيئة ويوفر غرفا خاصة.

خيارات الغرف

يحتوي صبنجة بدلة كازاميا على 6 خيارات مختلفة لغرف البَنْغَل. هذه الغرف هي بانوراما وتلسكوب ومضيق البوسفور والقطع الناقص والبيت الوردي وبلاك بيري. تتميز كل غرفة بتصميم مختلف، بما في ذلك ميزات مثل سرير مزدوج ومجموعة جلوس وتلفزيون ذكي. كما تحتوي بعض الغرف على طابق نصفي وتحتوي جميع الغرف على شرفة. وبالتالي، يمكنك الاستمتاع بإطلالات على البحيرة والغابة. تم تصميم الغرف لمختلف الأشخاص والفئات العمرية وهي معدة خصيصا لتلبية احتياجات العملاء.

ميزات الغرفة

يحتوي بدلة كازاميا غرف البَنْغَل على ميزات مثل الإنترنت اللاسلكي وتكييف الهواء وميني بار وتلفزيون مع قنوات فضائية ومجفف شعر. يتم تطهير الغرف في كل تسجيل مغادرة ويتم توفير خدمة الفندق 24/7. وتتوفر أنشطة مثل مسارات المشي لمسافات طويلة وتلفزيون ذكي في الموقع. تم تجهيز جميع المنازل باحتياطات Covid-19 ومنتجات العناية الشخصية التي تستخدم لمرة واحدة.

خدمات

يوفر بدلة كازاميا طابق واحد خدمة الغرف على مدار 24 ساعة وخدمات المطعم. تتيح لك خدمة الغرف طلب طعامك براحة. بالإضافة إلى ذلك، يقدم مطعم كازا ميا قائمة معدة من مكونات طازجة وعالية الجودة ويقدم لضيوفه تجربة فريدة من الذوق والجودة والخدمة. المطاعم وخدمات الغرف ليست سوى بعض من المرافق التي يوفرها مكان الإقامة.

حساب صبنجة كاساميا سويت بنجالو على وسائل التواصل الاجتماعي

صبنجة كاساميا سويت بَنْغَل معلومات النقل

حوالي 20 كم من صقاريا ويبعد حوالي 29 دقيقة.
– يبعد حوالي 120 كم عن الجانب الآسيوي من اسطنبول ، على بعد 1 ساعة و 19 دقيقة بالسيارة.
يبعد 141 كيلومترًا عن الجانب الأوروبي من إسطنبول ويبعد ساعة و42 دقيقة بالسيارة.
– تبعد حوالي 35 كم عن مركز كوجاعلي / إزميت وتستغرق المسافة حوالي 32 دقيقة بالسيارة.

بنغل صبنجة ريجولوس وأسعاره والحجز

يمكنك استخدام القنوات أدناه للحصول على معلومات حول أسعار بَنْغَلات صبنجة كاساميا سويت والحجز.

جرين لايك بنغل سبانكا
جرين لايك بنغل سبانكا

تقييمات Google

Salmasalma
10:28 08 Dec 23
Birden fazla kulübeleri var. Bu kulübe gerçekten temiz, güzel ve düzenliydi, ısıtıcısı ve halısı vardı. Harika ötesiydi, resimlerden daha güzeldi ve aile saygılı ve nazikti ✨✨
Abdulrahman AlzahraniAbdulrahman ALzahrani
06:45 08 Dec 23
Olağanüstü! Aslında resimlerden daha güzelBirkaç kulübePembe EvBlackBerry - İçinde yaşadım, güzeldi ama yüzme havuzu yoktuElipsVe bir teleskopVe bir tane dahaBlackBerry'den daha büyük, yüzme havuzu var ve daha fazla mahremiyet sağlıyorHepsi istisnasız çok güzelŞiddetle tavsiye ediyorum
Recep Sahinrecep sahin
15:25 03 Oct 23
muhteşem göl manzarali çok nezih bir tesis
نهى حسننهى حسن
07:52 16 Sep 23
Güzel bir mekan ve servis mükemmel. Resepsiyon görevlileri saygılı ve güler yüzlü, kahvaltıyı hazırlayan abla da nazik, saygılı ve güler yüzlü. Konumu her şeye uzak. Tek kusuru bu ve ne yeri ne de onun hatası. Kim olursa olsun. rahatlamak, rahatlamak, zihnini temizlemek ve sakinleşmek ister.
Nrdn KyNrdn Ky
11:11 05 Jul 23
Havva hanım ve eşi mükemmel insanlar çok güler yüzlü ve yardım severler her türlü sorunumuz ile çok ilgilendiler sagolun enfes bir tatil geçirdik sayelerinde buradan da sundukları hizmet için çok ama çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle.
Tolunay BayrakçıTolunay Bayrakçı
20:48 29 Apr 23
Bir ay önce ayarladiğimiz odayı yanlışlıkla başka bir tarih için rezerve ettiklerini ve başkalarina verdiklerini söylediler. Beraber yer ayırttığımız ablam ve eniştem 5 saat yol geldiler ve hiç bir mahcubiyet olmadan yarım ağızla saçma sapan başka oteller önermişler. Müşteri memnuniyetine pek de önem vermiyorlar anlaşılan. Neyseki Sapanca da müşteriyi sadece para olarak görmeyen bir çok güzel otel var, onları denemelisiniz.
Mehmet GündoğduMehmet Gündoğdu
20:41 29 Apr 23
Bir ay önce rezervasyon ayırtıp, Sapanca yaklaştığımızda giriş saatlerini sorduğumuz zaman sizin rezervasyonunuzu yanlış bir zamana yapmışız sizi başka bir yerde konaklamak isteriz diyerek ilk önce 4+1 villa ayarladık dediler 5 dakika sonra arayıp bir yanlışlık oldu başka bir otelde bungalov bir yer bulduk dediler aradaki fiyat farkını öderiz diyerek ( Daha kötü ve daha ucuz bir yerde) dalga geçer gibi.İş ciddiye binip prestijleri söz konusu olunca birden bire daha sakin ve daha ödün verir bir mizaca büründüler. Yaşadığımız sıkıntı, sitresi ve maduriyetimiz de yanlarına kaldı. Sonuç olarak kalınabilecek standarta yer bulunamadığı için de geri dönmek zorunda kaldık. Bizde burada ki yorumları okuyarak gittiğimiz için gitmeyi düşünenler yolda kalmasın diye paylaşmak istedim Not:Herşey para değildir.
Gülnur BirGülnur Bir
10:28 17 Mar 23
16 Mart tarihinde Teleskop’ta 3 arkadaş misafir olduk. Çalışan ve işletme sahiplerinin yakınlığı- güler yüzlü hizmetleri, odanın temizliği, mekanın konumu, kuş sesleri, yağmur tınısı. Sayılabilecek o kadar çok şey var ki huzurlu ve güzel hissettirmek için. Gidilmesi ve konaklanması gereken bir yer 🌸Havva hanımın elleriyle hazırlayıp sunduğu sütlaç ve kahve için de çok teşekkür ederiz 🤍
Vildan VildannnVildan Vildannn
13:06 02 Feb 23
Yeni konaklamış bir çekirdek aile olarak deneyimlerimi düşünenler için paylaşmak istiyorum.Objektif şekilde paylaşacağım.Öncelikle HALİL ismindeki genç bir arkadaş var ona teşekkür ederiz tekrar o kadar saygılı, iyimser biri ki her ne istediysek koştu.Bir dediğimizi ikiletmedi sırf Halil Kardeşimizin iyi niyeti bize olumsuz yanları görmezden gelmemizi sağladı.Buradaki evlern hiçbirinde jakuzi olmaması devazavantaj.Şömine çok keyif vericiydi.odun sınırsız veriyorlar.güler yüz de iyi.temizlik iyiydi ama banyoda bir adet küçük sabun bir adet şampuan ve duş Jeli konulması hoş değildi ekstra bir ev kagıdı konulmamıstı.bu kadar misafirperver işletmenin ufak masraflardan kaçması iyi izlenim bırakmadı.mesela dolabın içine çikolata, soda vs koymuşlar üzerine de fiyat menüsü koymuşlar bu profesyonel davranış değildi.sonucta cocuklu aileler geliyor ve cocuklar özenir üç kuruş yiyecek o İkram bıraksalardı yorumlarda da jestleri artı olurdu.marketler yakındı Allah'tan biz fazlasıyla aldık abur cubur gerek kalmadı.ya da kahvaltıyı zenginleştirmeleri hoş olurdu herşey sayıyla minik minik.biraz bu jestleri artar ve jakuzi eklenirse burası gerçekten hem aile ortamı hemde güleryüzlü kişiler yetkılileri.yorgan istedik anında getirdiler bembeyaz ve tertemizdi.genel anlamda sakin güzel ama biraz daha jestlerini arttırmalılar.iki gece fazlasıyla ideal.
Emre CaliskanEmre Caliskan
08:07 11 Dec 22
Eşimle 2 gün teleskop evde konakladık. Eve bayıldık. Temizliği çok iyidi. Hava soğuktu ancak evde hem klima hem soba olduğundan ısınma sorunu yaşamadık. Hatta soba çok keyifli oldu 🙂. Sesiz ve huzurlu ortamı ve çalışanların samimi ve hizmet odaklı yaklaşımından çok memnun kaldık. Özellikle Halil bey her ihtiyacımızda çok yardımcı oldu. Kahvaltı yeterliydi, kendi etimizi götürüp kaldığımız evin önünde mangal yaptık. Herşey çok iyidi, tekrar gitmek isteyeceğimiz bir yer olarak hafızamıza aldık. Havva hanımın kahve ikramları da efsaneydi. Herşey için teşekkürler Casamia.
Maşide DoğduMaşide DOĞDU
08:45 25 Nov 22
Havva hanım ve görevli diğer gençlerin ilgisi alakasından ötürü teşekkür ederiz. İki aile geldik çocuklarımızla güzel bir tatil yaptık. Dinlendik güldük eğlendik evimize döndük. İlk geldiğimizde Havva hanımcımın samimi sıcak karşılamasından doğru bir karar verdiğimizi anladık ve o lezzetli tatlı ikramı hala tadı damağımda 🫶 sevgiler
Taylan GuvercinTaylan Guvercin
07:30 13 Nov 22
Casa Mia’nın, şehir merkezine 5 dakikalık mesafede ama tabiatın tam ortasında müthiş bir lokasyonu var. Bungalovların birbirinden uzaklığı, görüş açıları, mimarileri, iç dekorasyonları titizlikle ve ustaca tasarlanmış. Temizlik, ilgi ve alaka çok iyi. Soba ve klima ile gecenin en soğuk saatlerinde bile sıcaklık bir ortam sağlanıyor. İşletmeye iki önerim olacak. Birincisi yatağın olduğu yukarı kata korkuluk konulmalı. İkincisi ise kahvaltılarda yöresel tatlara yer verilmeli.Ailecek çok keyifli bir haftasonu geçirdik. Herkese tavsiye ederiz.
Js_Loader

صبنجة كاساميا سويت بنجالو Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Sokak No:163
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات