سبانجا زيالاند بنجالو

تم تصميم Sapanca Zialand Bungalow خصيصًا لك لتجربة إجازة أحلامك. اكتشف تجربة الإقامة السلمية.

معلومات عن سبانجا زيالاند بانجالوف

يهدف بنغل زيالاند سبانجالو إلى جعلك تشعر بالراحة في المنزل. لجذب الانتباه بتصميماتها الإبداعية والأصلية، تقدم منشأتنا تجربة عطلة لا تُنسى. هذا المكان، الذي يجعلك هادئًا بجودته ونهجه البسيط، يحافظ على راحتك في المقدمة من خلال تقديم مناطق خاصة. في الوقت نفسه، يهدف الضوء الطبيعي وترتيب الحديقة اللافت للنظر الذي يأتي إلى قضاء لحظات سعيدة.

يبرز بنغل زيالاند سبانجا كعنوان للصمت والسلام والهدوء. يقدم هذا المكان، وهو العنوان المثالي للابتعاد عن التعقيد، أفضل تجربة إقامة بهيكله المريح والهادئ. تنتظر هذه الأكواخ في وسط الغابة عطلة هادئة ومثالية.

المرافق

يحتوي بنغل زيالاند سبانجا على إجمالي 5 أكواخ منزلية 2+1. تم تصميم كل بنغل بالعرض، حيث يمكن استيعاب 4 أشخاص كحد أقصى بشكل مريح. يحتوي كل بنغل على غرف نوم 2 وحمامات 2 حتى تتمكن من الاستمتاع بالراحة اللازمة أثناء إقامتك. يعد المسبح خيارًا رائعًا لك للاسترخاء في الأيام الحارة. في الوقت نفسه، تخلق المدفأة جوًا مريحًا لك لقضاء لحظات رومانسية وممتعة. تتوفر أيضًا مرافق مثل التلفزيون والواي فاي وتكييف الهواء في الأكواخ. تتيح لك أدوات ومعدات المطبخ المجهزة بالكامل إعداد وجباتك بشكل مريح. هناك أيضًا خيار الشواء. تعد مجموعة الجلوس والتأرجح في حديقة بنغلك المكان المثالي للاستمتاع بالهواء الطلق. بينما تستريح في جمال الطبيعة، يمكنك الاستمتاع بلحظات هادئة.

Sapanca Zialand Bungalov Sosyal Medya Hesabı

معلومات النقل في سبانجا زيالاند بنجالو

يقع فيلا سارايلي على بُعد حوالي 20 كم من ساكاريا ويستغرق 29 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 120 كم من الجانب الآسيوي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 19 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 141 كم من الجانب الأوروبي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 42 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 35 كم من مركز كوجالي / إزميت ويستغرق 32 دقيقة للوصول إليه.

سبانجا زيالاند بنجالو الأسعار والحجوزات

يمكنك استخدام القناة المذكورة أدناه للحصول على معلومات حول أسعار بنغل سبانجا زيالاند ولإجراء الحجوزات.

جرين لايك بنغل سبانكا

تقييمات Google

Sapanca Zialand
4.0
Based on 10 reviews
Powered By Google
Özlem YılmazÖzlem Yılmaz
19:10 30 Jan 24
İnanın parayla rezil olmak bu olsa gerek turizm şirketiyle 1 hafta öncesinde rezarvasyon yaptırdık çocuklar sıcak havuza girerler diye birazda dinleniriz dedik 2 aile geldik ev buz gibi bir bayan karşıladı bizi temizlik yapmış güya ama asla temiz değil içeriyi birtürlü ısıtamadık ne klima ne şömine yeterli değil bilginiz olsun aradık söyledik biz napalım diyolar 2 çocuk 1 bebek donduk donduk odunu parayla satıyorlar üstelik ve faiş bir fiyata havuzu ısıtamadılar üstelik aradık söyledik şansınıza diyolar dünya kadar para ödedik 21 bin 3 gece için ama asla değmez ev görüntüden daha küçük söylenenle hiç bir alakası yok sabah turizm şirkrtini aradık para iadesi istedik ve çıktık hayatımda yaşadığım en kötü deneyim oldu heryere şikayet edicem bırakmam bu işin peşini kimse enayi değil kolay kazanamıyoruz bu paraları hiç kusura bakmayın rezalet ötesi
Sinem AtalayınSinem atalayın
06:34 10 Jan 24
B221 kodlu bungalovda 2 gece konakladık. Konumu, manzarası, evin yapısı ve ambians çok güzeldi. Ancak evde ufak tefek eksikler ve sorunlar vardı. Bunlar büyütülecek sorunlar olmamakla birlikte, bizim gibi yılın 365 günü çalışıp yılda 2 gün kaçamak yapabilen aileler için can sıkıcı olabiliyor.Şöyle ki evin sürgülü giriş kapısının rayı bozulmuş, açıp kapatmak için ciddi güç uygulamak gerekiyor, belli ki çok önceden bozulmuş ama çaresine bakılmamış, bir şekilde idare edilmiş. bel fıtığından fizik tedavi sürecinde olduğum şu zamanda çok kötü bir tesadüf oldu benim için.Ayrıca yerleştiğimiz gün evin sahibi şömine camının bizden bir önceki misafir tarafından kırıldığını, ancak ertesi gün takılacağını söyledi. Ertesi gün takılmadı ve sağlam kısmı da bir anda çatlayıp şöminenin içine düştü. Ev duman altı oldu, uykuya geçene kadar bütün kapı pencere açık kaldı, çocuklar dondu. Bavulumuza kadar is kokusu sinmiş.Bunun dışında biz gittiğimizde hava yağışlıydı, barbakünün üstü açık olduğu için barbeküyü kullanamadık. Ertesi gün yağmur yok diye barbeküyü kullandık yağmur bastırdı. Bir kısmı ocakta pişirmek zorunda kaldık. Sonuçta buralar yaz kış kiralanan yerler, barbekü üstünü yağmur almayacak şekilde kapatmak çok zor olmasa gerek. Barbekü alanında ışık yetersiz. Ayrıca salıncağın üstündeki pufu belki kullanır çoluk çocuk diye yağmur altından kaldırmak kimsenin aklına gelmemiş, sırılsıklamdı ve hiç kullanamadı çocuklar.Yatak, yorgan, nevresim ve havlular tertemizdi. Ancak eve detaylı temizlik yapılmamıştı, örneğin yatak altlarında bizden önce kalan kişilerin çöpleri ve en az 2 haftalık pamukçuklar duruyordu. Banyo çöpü, diş fırçalık, sabunluk, kapı kolları, çekmece gibi alanlar kesinlikle silinmemişti. Mutfak malzemelerinin en son kullanılmış olanları yıkanmış ve suyuyla dolaba konulmuş, ancak diğer kullanılanlara sabun değmemişti. Tam mutfak denmesine rağmen kibrit veya çakmak, kızartma kaşığı, meyve bıçağı, fırın gibi malzemeler yoktu. Ev sahibi çakmak temin etti ama 50 dk kadar bekledik şömineyi yakmak için. Yakınca da camı kırıldı.Sıcak havuz muhteşemdi, havanın açtığı bir an çocuklar için inanılmaz bir eğlence oldu. Havuz 7/24 sıcak.İşletme sahiplerinin iyi insanlar olduğu belli, ancak böyle bir yer işletiliyorsa profesyonelleşmeye çok ihtiyaçları var.Konaklama sonrası kiralama yaptığımız sapanca bungalov seyahatten birisi memnuniyetimiz için aradığında ufak tefek eksikler olduğunu söylediğimde hadi ya çok geçmiş olsun ne diyelim dedi ve telefonu kapattı. Sadece formalite icabı yapılan, sorunları çözmeye yönelik bir görüşme değildi.Özetle çok profesyonel bir hizmet beklemeden ve aşırı beklentiye girmeden gidildiğinde keyifli bir yer olabilir. Bir dahaki sefere tercih eder miyim pek emin değilim.
Alyassir MohaAlyassir Moha
06:28 11 Nov 23
Serdar Mutluserdar mutlu
18:44 20 Oct 23
Muhteşem manzarası, konforlu ortamı,bahçesi, sıcak havuzu ile her ihtiyacınızın karşılanacağı bir tesis
Serdar MutluSerdar Mutlu
05:54 05 Oct 23
Yunus Emre TantanYunus Emre TANTAN
08:12 21 Jul 23
Js_Loader

سبانجا زيالاند بنجالو Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

sokak 1/2
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات