سابانجا فودا فيلا

سابانجا فودا فيلا هو خيار إقامة يجمع بين الهدوء والراحة في الطبيعة. استمتع بتجربة عطلة لا تُنسى مع وجبات لذيذة وأنشطة وإطلالة على البحيرة.
سابانجا فودا فيلا

سابانجا فودا فيلا: تجربة عطلة هادئة في الطبيعة.

توفر سابانجا فودا فيلا خيار إقامة يمكنك من خلاله تجميع ذكريات سعيدة مع أحبائك. يمكنك الاستمتاع بتذوق الأطباق اللذيذة والتواصل الاجتماعي والمحادثات الممتعة على المائدة الهادئة في هذا المكان الجميل. باقترابك من وسط المدينة بمسافة قصيرة، يمكنك الاستمتاع بجمال الطبيعة والهدوء في حين تستفيد أيضًا من وسائل الراحة التي يقدمها المدينة.

خيارات الإقامة

توفر فودا فيلا سابانجا خيارين من فيلات مريحة. يمكنك الاستمتاع بتجربة إقامة مريحة في هذه الفيلات واستكشاف جمال الطبيعة المحيطة.

وسائل الراحة

توفر فودا فيلا مجموعة متنوعة من المرافق لتقديم تجربة لا تُنسى للضيوف. تتيح المطابخ في الفيلات لك إعداد وجباتك الخاصة، ويمكنك أيضًا التمتع بتذوق المأكولات التركية اللذيذة في خيارات المطاعم. توفر المطعم في الهواء الطلق إفطارًا وبرانش وغداء وعشاء، بالإضافة إلى خيارات مناسبة لتفضيلاتك الغذائية

إطلالة فودا فيلا الساحرة على البحيرة وحديقتها الواسعة ستمنحك لحظات هادئة وممتعة. يمكنك لعب التنس أو ركوب الزوارق في البحيرة أو الاستمتاع بتناول وجبة لذيذة على ضفافها. إذا كنت ترغب في الاسترخاء، فإن البيئة الهادئة والطبيعة المحيطة ستمنحك الراحة التامة.

تتيح المطابخ الموجودة في الفيلات لك إعداد وجباتك الخاصة، وتتميز الفيلات أيضًا بمسبح خارجي وحوض استحمام ساخن لإضفاء لمسة إضافية من المتعة على إقامتك. يمكنك الاتصال بالإنترنت عبر الواي فاي المجاني والاسترخاء على التراس أو الشرفة. يتوفر موقف سيارات خاص مجاني في الموقع.

إذا كنت ترغب في قضاء وقت في فودا سابانجا، يمكنك الاستمتاع بأنشطة مثل ملاعب التنس وتنس الطاولة لقضاء وقت ممتع. بالإضافة إلى ذلك، يمكنك إحضار حيواناتك الأليفة معك.

تقدم سابانجا فودا فيلا تجربة إقامة تجمع بين هدوء الطبيعة وراحة التجمعات الحضرية، وتعتبر خيارًا مثاليًا لقضاء عطلة لا تُنسى. إنها الخيار المثالي لقضاء عطلة لا تُنسى في الطبيعة بعيدًا عن ضغوط المدينة.

حساب سابانجا فودا فيلا على وسائل التواصل الاجتماعي:

معلومات الوصول إلى سابانجا فودا فيلا

– يبعد حوالي 20 كم عن سكاريا و 29 دقيقة.
– يبعد 120 كم عن الجانب الأناضولي من اسطنبول و 1 ساعة و 19 دقيقة.
– يبعد 141 كم عن الجانب الأوروبي في اسطنبول و 1 ساعة و 42 دقيقة.
– تقع كوجالي / إزميت على بعد 35 كم من وسط المدينة وعلى بعد 32 دقيقة.

أسعار وحجز سابانجا فودا فيلا:

يمكنك الحصول على معلومات حول أسعار سابانجا فودا فيلا والقيام بالحجز عبر القناة المذكورة أدناه.

جرين لايك بنغل سبانكا

تقييمات Google

Voda çok güzel bir restorant.Dekorasyonu,Sapanca gölü kıyısında iskelesi manzarası huzurlu romantik bir yer.Orada yemek yemekten keyif alıyoruz ancak son zamanlarda adisyonumuza eklenen kişi başı kuver ücreti bize şaşırtıcı ve gereksiz yüksek geldi.
Eren Çüteli̇Eren ÇÜTELİ
11:24 25 Feb 24
Yemekler, manzara ve en önemlisi hizmet çok güzeldi.
Gökçe Efendigökçe Efendi
11:24 25 Feb 24
Manzara ve yemekler harika Sapanca’ya gelmişseniz mutlaka önerilir
Zümrüd BagirovaZümrüd Bagirova
10:07 25 Feb 24
Sapanca’nın en kaliteli mekanı.Bayıldık mutfağına her şey çok güzeldi lezzetler efsane akşam yemeğine gittik çok beğendiğimiz için kesin kahvaltısını da güzeldir dedik oda muhteşemdi yanılmadık.Hizmet hijyen konusunda da çok başarılı,personel çok ilgili güleryüzlü.Başarlarınız daim kazancınız bol olsun hep böyle kalın.Teşekkürler👍
Halime Akyüncühalime Akyüncü
19:33 23 Feb 24
Yemekler harikaydı ortam süper çok romantik
Sabuvi̇ Turi̇zmSABUVİ TURİZM
18:51 21 Feb 24
Mezeler ve ortam mükemmel.
Goncagül YamuçGoncagül Yamuç
18:51 21 Feb 24
Hem yemekler hem yelken mükemmel❤️
Kader ÜnlüKader Ünlü
17:27 21 Feb 24
Herkes çok ilgiliydi ortam çok güzel
Osman Mert ÖzlüerOsman mert Özlüer
17:26 21 Feb 24
Figen SahinFigen Sahin
17:40 27 Aug 23
İlgi, alakası ve güler yüzüyle mekanın enerjisine enerji katan Mehmet Gürses’e çok teşekkür etmek istedim. İlk defa geldiğim mekanı tekrar tercih etme sebebim oldu gerçekten. Atmosfer ve gün batımı da şahene. Mezeler de güzel ama hiçbiri gülen ve samimi Mehmet Bey’in ışığı kadar olamaz. Teşekkürler🙏
Tayfun TureTayfun Ture
20:56 24 Aug 23
Öncelikle mekan çok hoş, çok büyük bir beklenti ile içeri giriyorsunuz fakat; çocukla gidiyorsanız çocuk üşüyeceği için ısrarla iskeleye almak istemiyorlar 😜 o yüzden çok kalın giydirin derim. Gelelim yemeklere bu kadar şık, sade ve sakin bir restoran için tam bir hayal kırıklığı. Resmen bir kantin sunumu, düğünler de bile daha şık sunumlar yapılıyor artık. Lezzet yerinde, fakat servis yavaş, umarım yeni açılmasından kaynaklıdır. Bir kere gidenin bir daha gitmek için on kere düşüneceği bir yere dönme yolunda.
İrem Nur Atıcıİrem Nur Atıcı
20:38 24 Aug 23
1 yıldızı bile hak etmeyen işletme. Dün akşam saat 22.00'da kahve içmek için giriş yaptık. İskele kısmı dolu ancak içerideki bölüm bomboştu. Buna rağmen bizi karşılayan beyfendi yalnızca yemek restoranı olduklarını ve yalnızca kahve servisi yapmayacaklarını söyleyerek bizi kovmaktan beter etti. Asla tekrar gitmeyeceğim ve gidenlere de muhakkak engel olacağım işletmedir bundan sonra.
Selen AvcıSelen Avcı
05:36 20 Aug 23
Her şey gayet güzel, iskelede yemek yemek çok farklı bir hava kattı. Tabaklar lezzetliydi garsonlar çok ilgiliydi sadece fiyatlar normal Sapanca fiyatına göre bir tık daha fazla geldi bana ama güzel bir akşam için tercih edilebilir.
Yasemin Sarıyasemin sarı
07:35 31 Jul 23
Kahvalti için tercih etmek istedik. Zaten rezervasyon da sıkıntı çıkardılar. Gittiğimiz de masa hazir değildi. 6 kişiydik, 4 serpme söyledik sorun ettiler. Kahvalti etmeyenler diye masaya gelip uyardılar. Fiyatlar çok pahali ona rağmen porsiyonlar küçük hatta aşırı küçük. Tabaklar 2 kişilik kahvalti icin bile azdi. Ve günümüz kötu geçmesin diye susup, güzel manzarada kahve içelim dedik, dışarı kahve servisi yok dediler. 1 yıldız bile hak etmiyorlar
Irem Acildi DemirIrem ACILDI DEMIR
20:43 01 Jul 23
Saat 10 için kahvaltı rezervasyonu aldılar ancak o saatte personel bile gelmemişti ve restoran kilitliydi. Sanıyorum saatinde gelmeyeceğimiz düşünüldü bilemiyorum ama 10:30 gibi gelmemizin daha iyi olabileceği belirtilebilirdi. Kahvaltı lezzet olarak fena değildi ancak çeşit azdı, ama fiyatı uygun dolayısıyla f/p denebilir. Sadece kahvaltılıkların porsiyonları biraz fazlaydı, maalesef çoğu çöpe gitti. Porsiyonları o kadar büyük tutmak yerine 1/4’üne küçültülüp 1-2 çeşit daha eklenebilir. O kadar reçel ve balı kimsenin yiyebileceğini sanmıyorum. Mekan tatlı. İskelesi açılınca çok daha güzel olacaktır. Köpek kabul etmeleri ise sevindirici.
Baha BerkBaha Berk
05:21 15 Apr 23
Atmosferi ve manzarası harika. Yaprak ciğer ve bonfilesini mutlaka deneyin. En önemlisi de hizmet veren personelin ilgisi, huzur ve keyif veriyor. Özellikle Mahmut Bey, Mehmet Bey ve Çay bölümündeki Amir bey ve ismini bilmediğim hanımefendiye teşekkür ederiz.
Güzel GünlerGüzel günler
15:06 30 Mar 23
Yorumlara baktımda insanlar abartmış. Gerçekten abartmakta haklılar😂 az bile kalmış. Tesise annemle gittim. Kadın ayrılmak istemedi 2 gün uzattık tatili. Sapanca bölgesinde güvenilir, tesis içi imkanların bol ve kalitenin yukarda olduğu nadir işletme. Cok teşekkür ederizZzz.
Safak Kapsuksafak kapsuk
13:57 30 Mar 23
Geçtiğimiz hafta sonu oradaydım. Çok keyifli ve huzurlu bir tatil geçirdim. İçerisinde birçok imkan ve hizmet bulunuyor, bu nedenle Voda dışına zaman geçirmenize gerek kalmıyor.
Dilek Barandilek baran
12:52 30 Mar 23
Çok keyifli, huzur dolu. İşletme çok kaliteli ve yemekler çok lezzetli. Tekrar geleceğiz en koşa zamanda çok teşekkür ederiz bütün çalışanlara.
Anil KapAnil Kap
21:02 10 Mar 23
Garson sayısı yetersiz ve ilgisizler, menü bile alamadik, siparişi yanlış aldılar, abi abla diye hitap ediyorlar

سابانجا فودا فيلا Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Aktar Sokak 46
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات