سابانجا بيتا هوم آند رستوران

سابانكا بيتا هوم ومطعم هو فندق ومطعم بوتيك يقدم لك تجربة عطلة فريدة لا يمكن أن تجدها في أي مكان آخر.

حول سابانجا بيتا هوم آند رستوران

سابانجا بيتا هوم ومطعم، هو فندق صغير جاسترونومي يقع على ضفاف بحيرة سابانجا ويحمل ترخيص تشغيل سياحي. يتكون الفندق من 3 فيلات و 5 غرف بسعة استيعاب إجمالية تبلغ 30 شخصًا. بالإضافة إلى ذلك، بيتا هوم، وهو عبارة عن عمل عائلي، يحتضن مطعم الشيف الخاص به أيضًا. يمكنك تذوق أطباق العالم المحضرة من مكونات محلية وتجربة النبيذ البوتيك القادم من مختلف مناطق تركيا في مطعم يحمل اسم أورتانكا.

المرافق:

يقدم سابانجا بيتا هوم خيارين مختلفين لإقامة العطلة في أيام الأسبوع أو عطلة نهاية الأسبوع لقضاء وقت مليء بالراحة والمتعة.

  1. إقامة في الفيلات: يمكنك الإقامة في فيلاتنا ذات الطابقين ومدفأة وبسعة استيعاب تصل إلى 6 أشخاص. إحدى الفيلات تطل على البحيرة والأخرتان تطلان على الحديقة. تتم تدفئة الفيلات بالغاز الطبيعي في فصل الشتاء وتبريدها بواسطة التكييف في فصل الصيف.
  2. إقامة في الغرف: يتوفر لدينا غرفة تطل على البحيرة وأربع غرف تطل على الحديقة. تحتوي الغرف المطلة على الحديقة على شرفات منفصلة. تتم تدفئة الغرف بالغاز الطبيعي في فصل الشتاء وتبريدها بواسطة التكييف في فصل الصيف.

لضمان تجربة إقامة مريحة ومريحة بالنسبة لك، يتوفر لدينا أنظمة التدفئة والتبريد اللازمة في كل من الخيارين.

يتبع بيتا هوم سابانجا سياسة صديقة للحيوانات الأليفة كوجوده كمنشأة للإقامة. تتوفر خدمة الإنترنت اللاسلكي المجانية في وحدات الإقامة لدينا. يوفر الفندق مرافق وقوف السيارات وخدمة الركن المجانية في المواقف المتاحة. وبما أن سابانجا بيتا هوم يقع على ضفاف بحيرة سابانجا، فإنه يوفر إطلالة رائعة على البحيرة. يمكنك الاسترخاء وقضاء وقت ممتع في الحديقة الواسعة.

يوفر بيتا هوم أيضًا تجربة تناول وجبات لذيذة من خلال مطعم بيتا هوم أنابا الموجود في الفندق بالإضافة إلى تجربة الإقامة. نستخدم مكونات من الدرجة الأولى في مطبخنا. يمكنك تجربة المطبخ الحديث لمنطقة البحر الأبيض المتوسط في سابانكا باستخدام المكونات التي نزرعها في بستاننا الخاص. يمكنك رؤية تأثيرات المطبخ الفرنسي في مطعم الشيف لدينا. نحن نفضل استخدام نكهات الأحشاء وصلصات الفواكه الحلوة الحامضة إلى جانب اللحوم لإضفاء التنوع والتميز. يمكنك بدء يومك بوجبات إفطار خاصة بنا والاستمتاع بوجبات الغداء والعشاء من القائمة. بالإضافة إلى ذلك ، سترافقك تشكيلتنا الرائعة من النبيذ اللذيذ القادم من جميع أنحاء تركيا.

مطعم سابانكا بيتا هوم أنابا

يوفر بيتا هوم أيضًا تجربة تناول وجبات لذيذة من خلال مطعم بيتا هوم أنابا الموجود في الفندق بالإضافة إلى تجربة الإقامة. نستخدم مكونات من الدرجة الأولى في مطبخنا. يمكنك تجربة المطبخ الحديث لمنطقة البحر الأبيض المتوسط في سابانكا باستخدام المكونات التي نزرعها في بستاننا الخاص. يمكنك رؤية تأثيرات المطبخ الفرنسي في مطعم الشيف لدينا. نحن نفضل استخدام نكهات الأحشاء وصلصات الفواكه الحلوة الحامضة إلى جانب اللحوم لإضفاء التنوع والتميز. يمكنك بدء يومك بوجبات إفطار خاصة بنا والاستمتاع بوجبات الغداء والعشاء من القائمة. بالإضافة إلى ذلك ، سترافقك تشكيلتنا الرائعة من النبيذ اللذيذ القادم من جميع أنحاء تركيا.

سابانجا بيتا هوم حسابات وسائل التواصل الاجتماعي لـ

سابانجا بيتا هوم آند رستوران معلومات الوصول إلى

يقع فيلا سارايلي على بُعد حوالي 20 كم من ساكاريا ويستغرق 29 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 120 كم من الجانب الآسيوي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 19 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 141 كم من الجانب الأوروبي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 42 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 35 كم من مركز كوجالي / إزميت ويستغرق 32 دقيقة للوصول إليه.

أسعار وحجوزات سابانكا بيتا هوم:

يمكنك الحصول على معلومات حول أسعار وحجوزات سابانكا بيتا هوم ومطعمها من خلال القناة المشار إليها أدناه.

جرين لايك بنغل سبانكا

تقييمات Google

Arzu CetindagArzu Cetindag
12:10 20 Feb 24
Beta Home Göle Evinde en çok huzur buldum. Hizmet kalitesi, Doğan Şefin harika yemekleri ve güleryüzün hiç eksik olmadığı doğa ile iç içe geçmiş harika bir ortam. Her şey için teşekkürler
Ebru Cetindagebru cetindag
13:31 19 Feb 24
Sadece yaz ya da kış aylarında değil, insanı dört mevsim huzurla, samimiyetle, lezzetle kucaklayacak bir işletme. Konakladığınız göl evleri size kendinizi bir otelde değil de, yuvanızda gibi hissettiriyor. Beta Home Sapanca'nın göl manzaralı Anapa restoranı muhteşem lezzetler sunuyor. Tatlar sadece damağınızda değil, uzun süre hafızanızda da kalacak kadar güzel. Her yönüyle tekrar tekrar gidilesi...
Serkan Ali Ciftciserkan ali Ciftci
15:51 14 Feb 24
Ezgi ÇetinEzgi Çetin
07:06 07 Feb 24
Dün akşam restaurant kısmında şömine yanındaki masalarda şefin tadım menüsünü tercih ettik. İnanılmaz biz fine dining deneyimiydi. Her bir course ayrı lezzetliydi. Favorimizin hangisi olduğu konusunda oldukça kararsız kaldık. Tavsiye ederim.
Ozlem KarakurtOzlem Karakurt
08:19 26 Jan 24
Bungalov kirliliği içinde, samimi, evde hissettiren şahane bir yer. Hikayesi, her yerde karşınıza çıkan yaşanmışlık hissi bize kendimizi aileden biri gibi hissettirdi. Otelin içindeki restorant Anapa’da şefin tadım menüsünü tatma fırsatımız oldu ve istanbul’daki bir çok fine dining deneyiminden çok daha lezzetli ve etkileyiciydi. Sabah da yine şefin odun fırını kahvaltısını yaptık. O hamurların tadını hayatım boyunca unutabileceğimi sanmıyorum. Biz sardunya villada kaldık, taş ev olduğu için sıcacıktı. Odalarda otel sahibinin annesine ait seramik tablolar, yöresel dekorasyonlar, basma perdeler çok güzeldi. Hepsi birbirine benzeyen tahta bungalovlardansa hep burayı tercih ederiz gibi geliyor. Böyle yaşayan yerlere bayılıyorum. Sahipleri de çok samimi ve nezih insanlar sohbet de şahaneydi. Her şey için çok teşekkür ederiz ❤️
Mehmet Tahsin CanMehmet Tahsin Can
13:50 11 Sep 23
Haftasonu kahvalti için tercih ettik. Ne yazık ki 6 kisiden kimse memnun kalmadı. Çilek reçeli su gibiydi, kaymak krema gibiydi, acuka gibi bisey vardi ne oldugunu anlamadik. Tek begendigimiz sey biberli ekmek oldu, ona da kendi yorumlarini katmislar. Sicak urunleri oldukca zayif. Kisi basi 6 küp patates, 3 kucuk dilim sucuk vardi. Bayat servis ettikleri ekmekleri kizartmalarini istedik. Önce uzun sürer diyip ayak dirediler, israr edince de iki dakikada kizartip getirdiler. Peynirler fena degildi. Göl kenari olmasi guzel. Buradaki puanina bakip büyük beklentiyle tercihimizi yapmistik, ama gastronomik anlamda tatmin edici bir deneyim olmadi.Normalde objektif bir yorum yapmistim ama restoran verdigi cevapta sahsimi da hedef aldigi için tekrardan ekleme yapıyorum. Evet damak tadim boyle kalitesiz lezzettlere alisik degildi, ne yazik ki sayenizde maruz kaldik 🙂 O çilek reçelini misafire bile çıkarmam, çöpe dökerim direk. Sizin kendiniz yapmış olmanız güzel olduğu anlamına gelmiyor.
Burak IşıkBurak Işık
21:10 09 Sep 23
Kahvaltı için yurtdışından gelen misafirlerimle gittiğimiz mekandan bildiğin aç kalktık gurme lezzetler diye insan kazıklayan bir işletme. senelerdir bildiğimiz Kırkpınar’da insan kazıklamak ve aç bırakmak için mekan açmışlar personel ilgisizdi lezzet desen yoktu menü bomboştu misafirlerime rezil oldum yorumlarda beğenen insanlara hayretle bakıyorum ya yemek yememişler hayatlarında ya da paraları çok. işletmeye tavsiyem bir daha kahvaltı servisi yapmayın bu berbat deneyim için teşekkür ederim. Eksi puan verilse eksi puan vereceğim ama İllaki 1 Yıldız vermek gerekiyor. Bu mekan tam bir pişmanlıktır
Mine BaşakMine Başak
13:28 09 Aug 23
Yaklaşık 8 senedir gittiğimiz çok sevdiğimiz bir butik restoran. Mezeleri harika kullanılan malzemeler tazecik sunum mükemmel fakat müşterilerle ilgilenen garson ve şeflerin çok daha özenli olmalarını bekliyoruz yaklaşımları lezzete ve atmosfere pek uymuyor esnaf lokantasında gibi hissettiriyor.Fiyatlar ortalamaya göre oldukça yüksek fakat civarda bu denli lezzetli yer bence yok.Göle açılan iskele pek keyifli, bahçesi çok huzurlu.Teşekkürler 🌸
Cansu AkdoganCansu Akdogan
12:55 01 Jul 23
Kahvaltısı için tercih ettik. Oldukça lezzetliydi, porsiyonları ortalamaydı. 4 kişi kahvaltı ve türk kahvesi için 1400 tl ödedik. Fiyat performans oranını yüksek bulduğumuz için tekrar tercih etmeyeceğiz. Yüksek fiyatlara hazırlıklı olmanızı öneririm.
Ahmet BaşerAhmet Başer
16:15 20 May 23
Temiz ve çalışanlar ilgili, kaldığımız odanın klozet kapağı arızalı ilgilenilmemiş. Banyo kapısı kayar kapı yapılmış ama tam kapanmıyor dikkat edilmemiş. Restoran güzel şef başarılı fakat iki gün üst üste faydalanınca üçüncü güne menü de yiyecek şey bulmak zor. Sapanca da kalınabilecek yerlerin başında pati dostu olması da artısı. Tavsiye ediyorum…
Spice Effectsspice effects
07:47 05 May 23
Geçen hafta kahvaltısı için burası tercih ettik. Ortam çok güzel ve huzur verici. Sessiz, sakin bir haftasonu için ideal bir yer. Kahvaltısını beğendik. Kahvaltıda biten üründen tekrar istediğinizde ekstra bir fiyat alınmıyor. Bu durumu google yorumlarda görüp mekana gittiğimizde, servis yapan arkadaşa sorduk, 'siz yiyin bakarız' şeklinde bir cevap verdi, bir şey kesinse direkt cevap vermesini beklerdik. Tek olumsuz durum bu oldu bizim için. Yumurtası şu zamana kadar dışarıda yediğim en iyilerindendi. Tekrardan tercih edebileceğim bir yer, bir daha ki sefere konaklama içinde uğramayı düşünüyoruz.
Mehmet Gülaçarmehmet gülaçar
18:45 01 May 23
Yemek yedik ve bir gece konakladık. Aslında bahçe düzenlemesi, evlerin estetiği ve mekanın konumu çok iyi. Oda dardı ve banyodaki duşakabin su kaçırıyordu. Ben incik yedim. Yemeği beğenmedim. Yemek hazırlanırken İçerden keşkek Pazartesiden mi diye bir cümle duyduk. Biz Cuma-Cumartesi gecesi kaldık.Eşim tavuk kievski yedi. O da çok sıradan buldu. Fiyat olarak da çok pahalıydı. Kahvaltı fena değildi. Ancak yemekte başımızda bekleyen garsonları kahvaltıda hiç göremedik. Masada peçete dahi yoktu. Karşılama dışında bir ilgi görmedik. Bu yazdıklarımı abartmadan yazdım.
Selim UylasSelim Uylas
10:57 01 May 23
Uzun zamandır hem kahvaltı hem de akşam yemeği için restoran kısmını kullandığımız bir yer. Yemekleri ve kahvaltısı çok lezzetli. Mekanı da göl kenarında huzur verici güzellikte.
Doğanay Nezahat TunaDoğanay Nezahat Tuna
09:21 27 Feb 23
Bu haftasonu ailemle kaldığımız Beta Home'dan çok memnun bir şekilde ayrıldık. Sadece kahvaltısı için bile gidilecek bir yer; sunum ve lezzet çok başarılı. Konumu çok güzel. Sadece odaların kapı ve pencerelerinin biraz bakıma ihtiyacı var, zor açılıp kapanıyor; ama önemli bir problem değil. Otel sahipleri ve çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Herşey için teşekkürler..: )

سابانجا بيتا هوم آند رستوران Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Sahil Caddesi No:222
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات