بنغل سبانجا جراندور

بنغل سبانجا جراندور: تجربة عطلة هادئة مع أكواخ مع إطلالات فريدة. الطبيعة والراحة والمتعة معا

معلومات عن سبانجا جراندور بنغالوف

سابانكا غراندور بانغالوف هو العنوان الأمثل لمن يبحثون عن تجربة إجازة هادئة مع بانغالوف فريدة المناظر والتي تقدم مناظر طبيعية خلابة وبيئة جميلة للإقامة والاستجمام. مكان الإقامة جاهز لتقديم أفضل خدمة لك والترحيب بك في أجمل مرفق لتعيش عطلة أحلامك في سلام. تم إنشاء مكان الإقامة في عام 2022 ، ويضم ما مجموعه 17 بنغل. سابانكا غراندور بانغالوف إيفليري، تلتزم بمبدأ تقديم أفضل الخدمات للضيوف وتقدم إطلالة على الغابات والبحيرة بالإضافة إلى توفير إمكانيات لا حصر لها.

المرافق

يضع المنتجع رضا العملاء في المقدمة ويقدم خدمة استقبال على مدار الساعة وموقف سيارات مجاني. بفضل خدمة تأجير السيارات، يمكنك استكشاف المنطقة بسهولة والتمتع بجمالها بكل حرية. توفر المرافق مواقف آمنة لسياراتك. تتاح خدمة تأجير الدراجات لاستكشاف المناطق المحيطة بالمنتجع. يتم توفير خدمة استقبال على مدار الساعة لتلبية جميع احتياجاتك فوراً. يتمتع المنتجع بمجموعة من وسائل الراحة مثل حفرة النار والحديقة ومنطقة الشواء والمرجيحة والشمسيات والأماكن الممتعة الأخرى. بالإضافة إلى ذلك، يوجد مطعم آ لا كارت ينتظرك لتتذوق المأكولات اللذيذة. يقدم المنتجع وسائل مميزة لشهر العسل الخاص بك. ويوفر حمام سباحة فيلا رائع للاستمتاع بالانتعاش وقضاء وقت ممتع.

حساب وسائل التواصل الاجتماعي لسابانكا غراندور بانغالوف

معلومات الوصول لسابانكا غراندور بانغالوف

يقع فيلا سارايلي على بُعد حوالي 20 كم من ساكاريا ويستغرق 29 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 120 كم من الجانب الآسيوي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 19 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 141 كم من الجانب الأوروبي لإسطنبول ويستغرق 1 ساعة و 42 دقيقة للوصول إليها.
يقع على بُعد 35 كم من مركز كوجالي / إزميت ويستغرق 32 دقيقة للوصول إليه.

تقييمات Google

Alev YalnizALEV YALNIZ
20:18 18 Nov 23
Çocuklarımızla birlikte ara tatilde kısacık ama bir o kadar muhteşem bir tatil oldu.tereddutlerimizle gittiğimiz Grandeur sapanca bungalov da çok iyi vakit geçirdik.cok yeni bir tesis Okan bey ve Yaprak hanım çok ilgilendiler Ufak tefek eksikleikler vardı ama anında temin edildi. Odalar havuz çok temiz çalışanlar çok ilgili ve guleryuzlu..Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Bir sonraki tatilimiz de yine gelmeyi çok isterim.ve şiddetle tavsiye ederim.doganin içinde sessiz muhteşem bir işletme..
Arzu DoğanArzu Doğan
12:31 14 Nov 23
Kuzenimle birlikte gittiğimiz iki gecelik tatilimiz çoook güzel geçti. Aile ortamı sıcaklığında ağarlandık. Eşyalarımızı yerleştirirken, Yaprak hanım kendilerine aldıkları sıcacık simitten bize de ikram etti. Yol yorgunluğumuzun üzerine nasıl iyi geldi anlatamam 🤗(Alo Simit kesinlikle yemenizi tavsiye ederim.😋 Tabiki ertesi sabah biz merkeze inip tekrar aldık ) Mangal yakmak istediğimizde mangalımızı pişirme kıvamında teslim ettiler👌🏻. Ufak tefek eksiklerimizi söylediğimizde( limon, sıvı yağ , hatta aseton 😇) kendi evlerinden temin ederek muazzam bir komşuculuk ilişkisi yaşattılar🥰 Nezaketlerinden, Güleryüz ve ilgilerinden dolayı, Tuncay Beye, Yaprak hanıma, Okan Beye, Songül Hanıma , Doruk Beye ve ismini bilmediğim diğer çalışan personele çook teşekkür ederim. LADY ve kızı 🐶 onlar bile bizi nasıl güzel karşıladılar 🥰 ( paylaştığım videoda Lady’i de göreceksiniz) Bir kaç ay içerisinde hizmete girecek, restoranı, snack bar, karışık yüzme havuzu, filamingo ve balıkları ile vazgeçilmez bir yer olacağına inanıyorum. Ben tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum. İyi ki tanımışız sizleri teşekkür ederim . Herkese tavsiye ederim 👍🏻👌🏻
Dilek KazanDilek Kazan
18:24 02 Sep 23
Sapanca'da geçirdiğimiz bu tatil ailem için unutulmazdı. Odalar temizdi ve çocuklarımız burada çok eğlendiler.
Hasan İskenHasan İsken
17:57 02 Sep 23
Ailemizle bu bungalovlarda kaldık ve burası gerçekten evimiz gibi hissetmemizi sağladı. İhtiyacımız olan her şey buradaydı
Loay BitarLOAY BITAR
10:56 30 Jun 23
Emre YılmazEmre Yılmaz
09:28 07 Jan 23
Oldukça güzel bir konumda, manzarası pek hoş ve tamamlandığında bölgenin parmakla gösterilen tesislerinden bir tanesi olacak. Biz, takvim yapraklarının sonbahardan kışa döndüğü bir tarihte buradaydık ve ağaçlık alanı ile huzuru sunan bir doğaya sahip oluşu da cabası. Yaz ve ilkbaharda da güzel olacağına eminim. Hizmet de yerinde ve gayet makul üstü bir seviyede. Yetkili Huzeyfe Bey'e de ilgisinden ötürü ayrıca teşekkürler.

بنغل سبانجا جراندور Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Caddesi no: 82
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات