Sapanca Dağdibi Bungalov

Sapanca Dağdibi Bungalov, konforlu bir tatil için gerekli olan tüm modern olanaklara sahiptir. Konuklar, burada doğayla iç içe bir deneyim yaşayabilir ve tatillerini huzur içinde geçirebilirler.
Sapanca Dağdibi Bungalov

معلومات عن بنغل سبانجا داجديبي

معلومات عن بنغل سبانجا داجديبي يقع بنغل سبانجا داغديبي عند سفح جبال سامانلي. يجذب انتباه ضيوفه بخيارات الإقامة المريحة والطبيعة الرائعة.

ميزات بنغل سبانجا داغديبي

يتميز بنغل بنغل سبانجا داجديبي بخيارات الإقامة المريحة والطبيعة الرائعة. وبالمثل، يوفر المرفق إطلالات بانورامية على بحيرة سبانجا مع كل ظلال خضراء. بالإضافة إلى ذلك، توفر البنغلات التي تبلغ مساحتها 50 مترا مربعا، وكلها مبنية بهيكل شجرة، تجربة عطلة هادئة في بيئة طبيعية. كما تتيح الحديقة الخضراء التي تبلغ مساحتها 900 متر مربع للضيوف قضاء وقت ممتع. تم إعداد البنغلات خصيصا من خلال الجمع بين الراحة الحديثة والملمس الخشبي الطبيعي.

سبانجا داغديبي بانجلوز مرافق الفندق

يحتوي بنغل سبانجا داجديبي على العديد من العناصر في أكواخه لتلبية الاحتياجات الأساسية لضيوفه. على سبيل المثال، يزيد من راحة ضيوفه بتفاصيل مثل تكييف الهواء ومنطقة العمل الخاصة ومجفف الشعر. في الوقت نفسه، يوفر للضيوف الفرصة لطهي وجبات الطعام الخاصة بهم مع أدوات المطبخ ونظام التدفئة. كما أن لديها معدات مهمة مثل طفاية الحريق ومجموعة الإسعافات الأولية وكاشف الدخان. كما تتوفر آلة لصنع القهوة وثلاجة وموقد لاستخدام الضيوف، مما يوفر راحة إضافية.

مكان

يعد بنغل سبانجا داجديبي مكانا مثاليا للأحداث والمنظمات بالإضافة إلى عطلة طبيعية. كما أنه خيار مثالي لأعياد الميلاد والاحتفالات الخاصة وحفلات الزفاف وأحداث الشركة بفضل حديقته الخضراء ومسبحه. يوفر بنغل داجديبي لضيوفه فرصة الاستمتاع بالطبيعة من خلال الإقامة في بنغل. في الوقت نفسه، يوفر إقامة هادئة وسلمية في بيئة طبيعية مع سهولة الوصول إلى المطاعم الشهيرة والمقاهي ومناطق الجذب السياحي الأخرى على بعد بضع دقائق فقط.

بنغل سبانجا داجديبي هو الخيار الأمثل لمحبي الطبيعة الذين يرغبون في قضاء عطلة هادئة. يوفر تجربة عطلة لا تنسى مع بنغلات مريحة ومستلزمات أساسية وبيئة للأنشطة المناسبة.

حساب سبانجا دغديبي بنجالو على وسائل التواصل الاجتماعي

سبانجا داغديبي بنغل معلومات النقل

حوالي 20 كم من صقاريا ويبعد حوالي 29 دقيقة.
– يبعد حوالي 120 كم عن الجانب الآسيوي من اسطنبول ، على بعد 1 ساعة و 19 دقيقة بالسيارة.
يبعد 141 كيلومترًا عن الجانب الأوروبي من إسطنبول ويبعد ساعة و42 دقيقة بالسيارة.
– تبعد حوالي 35 كم عن مركز كوجاعلي / إزميت وتستغرق المسافة حوالي 32 دقيقة بالسيارة.

سبانجا داغديبي بنجالو الأسعار والحجز

يمكنك استخدام القنوات أدناه للحصول على معلومات حول أسعار بنغلات سبانجا داجديبي وإجراء الحجوزات.

جرين لايك بنغل سبانكا
جرين لايك بنغل سبانكا

تقييمات Google

Yaren AydinYaren Aydin
12:57 30 Oct 23
Ev sahipleri çok tatlı ve ilgiliydi çok keyifli bir gün geçirdik. Atmosferi çok güzel bi evdi 🥰
Aleyna Koçakaleyna koçak
10:17 22 Aug 23
Balayı için tercih ettiğimiz bir bungalov oldu. Sapanca gibi bir bölgede güvenilir bir tatil yapabilmek maalesef çok zor. Fakat araştırdık ve burayı bulduk iyi ki de bulmuşuz. Biz her anlamda çok memnun kaldık. Sessiz sakin huzurlu bir tatil isteyenler için ideal bir yer olacağına eminim. Sahipleri çok ilgili her konuda yardımcı oldular buradan da teşekkür etmiş olalım :)Şimdiden bir daha geleceğimiz günü planlamaya başladık her şey için çok teşekkür ederiz 🙂
Ömer Doğruerömer doğruer
08:11 20 Jun 23
Her şey mükemmeldi. Yağmurda çocuklarla sıcak havuz keyfini muhtemelen hayatımın sonuna kadar hatırlarım. İlgilerinden dolayı Havva Hanıma ve Tufan Beye çok teşekkür ediyorum.
İlayda Demetİlayda Demet
12:35 11 Jun 23
2 gece kız kıza konakladığımız bungalov harikaydı. Ev sahipleri çok ilgiliydi. Herhangi bir eksikte yardımcı oluyorlar. Hijyen olarak da güvenebilirsiniz. Güvenlik açısından hiçbir sıkıntı yaşamadık
Zuhal CoskunZuhal Coskun
08:01 30 May 23
Cennet gibi bir yer.herkese tavsiye ederim.
Sef Özsef öz
09:29 06 Apr 23
Öncelikle işletme sahibinin güler yüzü ilgi ve alakasına teşekkür ederiz. Şömine eşliğinde sıcak havuz ve doğanın verdiği huzuru işletmenin temizliği takip ediyor. Herşeyiyle mükkemmel bir deneyimdi.
Gizem Güneygizem güney
09:05 03 Mar 23
Eşimle birlikte 1 gün geçirmek için geldik ve gerçekten çok keyifli geçti. Her yer temizdi, sıcak havuzu büyük ve sıcacıktı. Havva hanım ve eşi çok ilgilendiler. Tekrar geleceğimizden şüphemiz yok 🙂
Nazife TemurNazife Temur
17:49 01 Mar 23
Sapanca’da uzun yıllardır bungalov tatili yaparız, konsept açısından en beğendiğimiz mekan burası oldu. Tüm gün yanan şömine, soğukta bile sıcacık havuzu ve eşsiz gün doğumu manzarası çok keyifliydi. Tekrar gitmek isteyeceğimiz güvenilir ve butik bir mekan.
ErkanErkan
15:07 23 Feb 23
3 gece konakladık atmosferi ve konforu açısından kendimizi evimizde gibi hissettik, manzarası muhteşem, ayrılırken o kadar üzüldük ki anlatamam. Sadece şöminesi bile çok sıcak yapıyor odayı temizlik ve hijyen zaten on numara bu ikinci gelişimizdi. Yine gelecegiz kesin.
Buse DoğanBuse Doğan
06:42 23 Feb 23
Eşimle 2 gece kaldık, işletmecileri ailece çok ilgili ve tatlı insanlardı. Memnun olmanız için ellerinden geleni yapıyorlar. Kafa dinlemek için tercih edebileceğiniz keyifli ve sakin bir yer, pet friendly olması köpekli insanlar için çok büyük avantaj hiçbir sıkıntı yaşamadık. İlgileri için çok teşekkür ediyorum 🙂
Belis Foçalı Demi̇rayBelis Foçalı DEMİRAY
11:47 12 Feb 23
İlk olarak çok hoş bir atmosferi olan bir bungalov artıları; dışarıda kar yağmasına rağmen asla usumuyorsunuz içerisi çok sıcak oluyor ve sahipleri devamlı odun taşıyor şömine için. Ama bir otelci olarak bazı gördüğüm eksik ve hataları paylasmaliyim. Sıcak havuzun üzerini mavi branda ile kapatıyorlar sıcaklığı ve temizliği korumak için ama başka bir yöntem bulunmalı hijyenik ve goruntu açısindan. Havuz etrafında sus beyaz minik taşlar var sadece bitki diplerinde olması gereken, heryere yayılmış durumda havuza çıkarken devamlı düşüp kayma riski oluşturuyor. Havuzun giriş merdivenleri yok(kirilmis) o yüzden takilmamis. Biz hadi uzun boylu bir çiftiz zıplayarak çıktık ama 1.70 altindaysaniz çıkamazsınız. Tuvalet (klozet) çok kirliydi. Şömine cami kirik ve cok kirliydi. Mutfak vardi ama tabaklarnve bardaklarda kalintilar vardi hepsini bir daha yikayip kullandik.Yatak çarşaf ve yastik kılıfları gri ve siyah renkti otellerde temizlik ve çamaşır suyu kullanım için her zaman beyaz tercih edilmelidir. Koyu renk takımlar asla hijyen hissiyatı veremez ve tamamen temizlenemez. Bungalovun bir bahçe kapısı yok. Biz icerideyken bir çift kapımıza kadar geldi. (Uygunsuzda olunabilirdi) acilen bir kapı veya uyarı levhası yapılmalı.  Bu uyarılar da yapılmalı ki güzel başlanmış bazı projelerde sorunlarla ilgilenip güzel devam etmeli. Özellikle çocuk ve bebek kabul edilen bir yerde çok fazla güvenlik sorunu oluşturacak şey var bunlara dikkat edilmeli.
Js_Loader

Sapanca Dağdibi Bungalov Yorumları

قيم واكتب مراجعة

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

1 Caddesi No: 35
54600 Sakarya Sakarya
احصل على الاتجاهات